Redactieblog

2224 x bekeken

Boerderij zoekt singles

Je hebt een boerenbedrijf én je bent op zoek naar een partner om je leven mee te delen. Dan is Boerderij op zoek naar jou.

Boer Zoekt Vrouw liet al zien dat het niet altijd mee valt om als boer of boerin zijnde de Ware Liefde te vinden. Het bedrijf vraagt immers veel aandacht en niet zelden is vrije tijd lastig in te plannen. Een koe die plots moet kalven, gras dat nú gekuild moet en aardappelen die onverwacht over een uur worden opgehaald. Het leven op een boerderij is soms nogal onvoorspelbaar en dat rijmt niet altijd even goed met de zoektocht naar de liefde.

Meld je aan

Stel nou, je hebt een boerenbedrijf én je bent op zoek naar een partner om je leven mee te delen. Dan is Boerderij op zoek naar jou. Wil je door Boerderij geïnterviewd worden over wie je bent en wat je zoekt in een man of vrouw, meld je dan aan via Margreet Welink of stuur een berichtje naar Boerderij, Postbus 4, 7000 BA Doetinchem. Vermeld je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer en ook wat voor bedrijf je hebt. Wie weet tref je deze keer wél de liefde van je leven.

Of registreer je om te kunnen reageren.