Redactieblog

257 x bekeken 3 reacties

Met dank aan de PVV

De dierenpolitie komt. ‘Animal Cops’ met een deftig woord.

Vijfhonderd politieagenten kijken straks over onze schouder mee om te zien of we onze dieren goed behandelen.

Weer een toezichthouder er bij. Naast de AID, de milieuambtenaren, de gewone politie en strenge wijsvinger van de zuivelcoöperatie nu ook nog een nieuwe club er bij. Vijfhonderd man in een tijd dat er bezuinigd moet worden.

Als het niet zo erg was zou je er smakelijk om lachen. Maar het is wel erg. Niet alleen de extra controle, maar ook de publiciteit, die er aan vast zit. Reken maar dat de zogenaamde misstanden, die deze dierenpolitie ontdekt en verbaliseert, uitgebreid in de media worden besproken en getoond.

Het wordt straks zo dat er geen haan naar kraait als je je kind een corrigerend tikje geeft, maar als je hetzelfde doet bij een koe of varken, dat je een bekeuring krijgt. Een koe mag straks wel de boer een trap geven, maar andersom levert het een veroordeling op.

En dat alles komt door onze gedoogpartner in de regering, de PVV. Die heeft dit punt in de regeringsverklaring opgenomen gekregen. Tegen de zin van CDA en VVD. Maar ja, in een coalitie moet iedereen wel wat slikken.

Dus geachte collega’s, als je de laatste keer bij de Kamerverkiezingen PVV hebt gestemd: niet mopperen over weer een nieuw toezicht op de boerderij. Jullie hebben het zelf gewild.


Laatste reacties

 • no-profile-image

  De P.V.V. Is een partij die wel de vinger op de zere plek durft te leggen. Iets wat het C.D.A en V.V.D. hebben nagelaten, Vergader boer , De een na de andere boer heeft zijn bedrijf op moeten geven, in een tijd dat het C.D.A. in de regering zat. Zij zitten daar een beetje achter over. Over de rug van de boer de zogenaamde coöperaties en vakbonden (Z.L.T.O/L.T.O) en RABOBANK te steunen. Deze multinationals hebben de Hollandse
  boeren kapot gemaakt en aan hun lot over gelaten. Deze organisaties die nu samen met de linkse natuur idioten .Holland willen maken tot een groot natuur park, Waar
  de boer als attractie in zeven tiende eeuw-se kleren kan worden bekeken..
  willen her inrichten .

 • no-profile-image

  Welke boerenbeleid heeft de PVV dan, Hamstra?
  Behalve de animal cops en het afschaffen van steun uit Brussel kan ik niets bedenken.

 • no-profile-image

  De P.V.V. is helaas geen boeren partij. dat klopt. Jan .Maar steun uit Brussel waar je het over hebt. Is niet bedoeld om boeren te helpen maar om veel te producerenen en zo de prijzen laag te houden. De multinationals zoals Z.L.T.O. de zogenaamde boeren belangen organisatie . Die bijvoorbeeld het ENE na het andere proces tegen de overheid voert om hun alleen recht van verwerking van kadavers te behouden. Waar ze miljarden mee verdienen over de rug van de boer. Die met subsidie van de over heid de vlees fabrieken saneerde en nu de prijs bepalen.enz. Dat is een van de rede dat de P.V.V. is ontsaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.