Redactieblog

1 reactie

Bedrijven beschadigd in Nieuw-Zeeland door aardbeving

In Nieuw-Zeeland zijn 300 tot 400 bedrijven beschadigd door de aardbeving op het Zuidereiland.

Ongeveer 150 bedrijven zijn zwaar beschadigd. Dat blijkt uit een inventarisatie van het ministerie van landbouw van Nieuw-Zeeland. In het land zijn veel naschokken. Zuivelgigant Fonterra heeft 1 miljoen dollar gedoneerd om de schade van de aardbeving te herstellen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    freek

    ooh hebben we een ministerie van landbouw wist ik niet. Frontera schenkt veel meer dan 500.000 euro tankers met water doen ze ook "public image" ze hadden vanochtend nog een beving van 6 op de schaal nu is CHC een stad zoals elk ander en ik vind het wel best, ik hou het maar 3 dagen uit in die stad het zijn de mensen zo onvriendelijk en te veel geweld. De burgemeester wou de binnen stad opknappen dat is nu voor hem begonnen. Geen mensen gedood maar zeuren over gebouwen niet te geloven doet mij denken aan die bevingen in het midden oosten waar helen dorpen verdwenen waren die mensen hadden wat om te klagen er was hier hulp ze hoefde niet dagen te wachten op voedsel en water uit verre landen

Of registreer je om te kunnen reageren.