Redactieblog

220 x bekeken 1 reactie

Export rauwmelkse kaas naar Nieuw-Zeeland mag

De Europese Unie heeft met Nieuw-Zeeland een overeenkomst gesloten over de export van rauwe melk.

Door de overeenkomst mag rauwe melk vanuit Europa naar Nieuw-Zeeland worden geëxporteerd. Voorheen werd alleen gepasteuriseerde melk geaccepteerd. Sinds 2008 mogen al wel harde rauwmelkse kazen naar Nieuw-Zeeland worden geëxporteerd, nu mogen ook andere producten van rauwe melk, waaronder zachte kazen, worden geëxporteerd.

Eén reactie

  • no-profile-image

    gerrie

    Rauwe melk is gezond, gezonder dan dat pakkenspul. En ook veel goedkoper bij mij uit de tank. Dus drink rauwe melk uit mijn tank. En het is nog zwart ook. Lang leve de vrije handel want de staat gooit het geld zelf toch wel over de balk.

Of registreer je om te kunnen reageren.