Redactieblog

2 reacties

Biest tegen rimpels

Biest is niet alleen goed voor jonge kalveren, maar ook voor de oudere huid.

De beauty-industrie heeft ontdekt dat biest heel goed werkt tegen rimpels. In het 'wondermiddel' zitten veel essentiële vitamines en voedingsstoffen voor de huid. "De huid voelt als herboren", prijst de producent van de crème op basis van biest.

Bij dagelijks gebruik van de crème zou het natuurlijke collageen- en elastineniveau in de huid een boost krijgen. Hierdoor worden de lijntjes en rimpels minder zichtbaar én wordt zonneschade hersteld, zo belooft maker van het product, Immupure.

Het product wordt door critici in de beauty-scène controversieel genoemd, omdat ze denken dat door de crème kalveren ondervoed kunnen raken. Immupure zegt echter dat de kalveren eerst goed worden gevoed voordat er biest bij de koeien wordt afgenomen voor de crème.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Han

  Cleopatra was dus toch op de goede weg met haar baden van Ezelinnen melk. Alleen jammer dat de zuivelindustrie het altijd heeft afgedaan als een mythe en dus nooit enige stappen in deze richting heeft gezet. Nu gaat de >Beauty< industrie met de winst aan de haal en boer heeft WEER het nakijken.

 • no-profile-image

  Yolanthe

  De boer het nakijken?

  Begin gewoon een beautyFARM!

Of registreer je om te kunnen reageren.