Redactieblog

171 x bekeken

LTO: LNV blijkt goede partner in Q-koortsdossier

Het ministerie van landbouw is een goede partner in het Q-koortsdossier.

Dat zegt voorzitter Jeannette van de Ven van de LTO-vakgroep geitenhouderij op een bijeenkomst in Oirschot. "Vaak moeten we als sector tegen het ministerie van landbouw opboksen. Maar in het Q-koortsdossier blijkt het ministerie een goede partner om op te boksen tegen de standpunten van het ministerie van Volksgezondheid", zegt Van de Ven.

"Wij zijn als landbouw gewend om standpunten te baseren op feiten. Bij het ministerie van volksgezondheid wordt meer op basis van gevoel en emotie bij burgers gehandeld. Door de juiste gegeven bij LNV aan te dragen kunnen we samen strijden voor de toekomst van de geitenhouderij", aldus Van de Ven.

Of registreer je om te kunnen reageren.