3 reacties

PvdD herschrijft program voor verstandelijk gehandicapten

De Partij voor de Dieren heeft zijn verkiezingsprogramma herschreven in eenvoudige taal.

Daarmee hoopt de partij van voorvrouw Marianne Thieme ook kiezers met een verstandelijke beperking te bereiken. De aangepaste tekst wordt digitaal verstuurd naar instellingen en organisaties. Volgens Thieme wordt in verschillende centra politieke café's georganiseerd waar op passende wijze aandacht aan de verkiezingen wordt besteed.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  koetje

  Begrijp je het verkiezingsprogramma-programma nu een beetje Anti-Jacht?
  Of is het nu nog te moeilijk?

 • no-profile-image

  Boer

  Maw herschreven om het beter begrijpbaar te maken voor hun doelgroep. haha

 • no-profile-image

  ikke

  Tsja je moet iets als partij. Niets ten nadele van verstandelijk gehandicapten, maar dit is wel hun doelgroep. Mensen die hun verstandelijke vermogens beter kunnen benutten weten dat PvdD een partij zonder inhoud is. Zaken door elkaar halen en bij elkaar liegen.... daar prikken de mensen toch een keertje doorheen gelukkig.

Of registreer je om te kunnen reageren.