4 reacties

Communicatiedirecteur bij LNV stapt abrupt op

Directeur communicatie Hans Blom van het ministerie van landbouw stopt per half april.

Hij gaat andere opdrachten bij de rijksoverheid uitvoeren, meldt het departement. Hoewel beide partijen geen mededelingen willen doen over de reden van zijn plotselinge vertrek, houdt dit volgens ingewijden verband met de commotie rondom de glossy Gerda. De Kamer oordeelde dat een dergelijk initiatief op kosten van de belastingbetaler niet geoorloofd is.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Cees Gravendaal

  Het is beschamend dat de ambtelijke top (de zogenaamde Bestuursraad) van het ministerie van LNV een lagere ambtenaar in de kou laten staan en zelf geen consequenties aan de "glossy Gerda" verbinden. Het CDA heeft het in ieder geval wel begrepen.
  Cees Gravendaal

 • no-profile-image

  Geert-Jan

  Als dit waar is dan is dit opmerkelijk. Zo'n kruimel die van plaats moet wisselen is symbool politiek. Gerda had consequenties moeten trekken uit haar minderwaardige optreden als glossy callgirl. Zij was het die zich met zoiets ophield ipv met het bezweren van de q-koorts. Op kosten van de burger is grof met geld gesmeten. Er moet veel meer mis zijn op dat departement dan alleen de wansmaak van een directeurtje dat waarschijnlijk net van de schoolbanken kwam en het verschil niet wist tussen de publieke functie van een minister en de publieke functie van een callgirl (ook lastig met het optreden van Balkenende voor ogen tav Bush). Gewoon dat hele departement maar gewoon opheffen? Het allerbeste dat Nederland kan overkomen. Vooral voor de dieren. Niemand vergeet ooit meer de dood van de prachtige drachtige geiten!

 • no-profile-image

  gert

  Met Gerda communiceren is erg lastig

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Gerda had zelf zeker niet in de gaten waar die foto's voor werden gebruikt toen die van haar geschoten werden

Of registreer je om te kunnen reageren.