Redactieblog

268 x bekeken 5 reacties

Agriterra kampt met tekorten

Het ministerie van Buitenlandse Zaken stelt dit jaar 1,15 miljoen euro beschikbaar voor ondersteuning van 49 agrarische projecten in ontwikkelingslanden.

De steun loopt via Agriterra. De agrarische ontwikkelingsorganisatie Agriterra heeft een financieringstekort. Er is nauwelijks geld beschikbaar om boerenorganisaties en hun projecten te steunen.

Via verschillende kanalen probeert Agriterra geld binnen te halen om te voorkomen dat boerenorganisaties in ontwikkelingslanden noodgedwongen moeten worden opgeheven.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Als wij die landen maar geld geven voor agrarische projecten ,kunnen ze hun eigen geld aan wapens besteden en luxe limousines voor hun ministers,dan is hun financiele plaatje ook weer rond

 • no-profile-image

  boerin

  misschien moeten ze bij agriterra ook leren de tering naar de nering te zetten.
  wij boeren kunnen met de huidige prijzen ook niet aan ontwikkeling (eigen bedrijf) doen we zijn blij als we maar een klein beetje achteruit boeren. kunnen ambtenaren dat wel aan boeren in ontwikkelingslanden uitleggen?

 • no-profile-image

  gert

  Deze ontwikkelingslanden hebben vaak zelf wel geld voor wapens

 • no-profile-image

  geen boer

  misschien dat dhr. Rietman, als kennelijk deskundige, uitleg geven kan omtrent dit 'financieringstekort'? Ik begrijp namelijk niet hoe je verliezen kunt genereren, terwijl je gewoon weet hoeveel geld je ter beschikking hebt. M.a.w.: je weet hoeveel je te besteden hebt, en toch geef je méér uit. En dan heb je een 'financieringstekort'. Hoe zit dat toch?

 • no-profile-image

  Hendrik Rietman

  Dit zijn de ontwikkelingsorganisaties welke de wereld nodig heeft.

  Voor het financieel ondersteunen van Agriterra: http://is.gd/bFQLB

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.