12 reacties

Antoon Vermeer voorzitter Raad Landelijk Gebied

Antoon Vermeer is door landbouwminister Gerda Verburg benoemd tot voorzitter van de Raad Landelijk Gebied (RLG).

De oud-voorzitter van landbouworganisatie ZLTO volgt daarmee Peter van Wijmen op. Ook voormalig directeur Ellen Verkoelen van de Milieufederatie Zuid-Holland, en tevens CDA-lid, maakt dit jaar voor het eerst deel uit van het bestuur van de Raad.

Het kabinet wil de RLG samenvoegen met de Raad voor Verkeer en Waterstaat en de Vrom-raad. Het wetsvoorstel hiertoe is echter controversieel verklaard.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Kan hij het CDA plan Natura 2000 als zogenaamde vertegenwoordiger van de boeren helpen uitvoeren,heeft Verburg weer een loyale compagnon om deze klus te klaren

 • no-profile-image

  boertje van buten

  Vermeer is hopelijk zijn uitspraken over de vorming van nieuwe natuur niet vergeten!

 • no-profile-image

  LTO-Hater

  Als je daarmee hoopt dat het dan van de baan is Spotvogel, vergeet het maar! Zoiets is al lang in kannen en kruiken. Voor wat hoort wat, weet je wel.

 • no-profile-image

  spotvogel

  ik waag te betwijfelen of zo'n benoeming door een demissionaire minister staatsrechtelijk wel kan. Er is namelijk helemaal geen haast geboden bij die benoeming dus die kan makkelijk wachten tot na de verkiezingen!

 • no-profile-image

  LTO-Hater

  Hij bekijkt het nu van de andere kant, Boertje van Buten.

 • no-profile-image

  Westbrabander

  Lekker baantjes jagen

 • no-profile-image

  Chris v. Leer

  Mevrouw is van het CDA en mijnheer ook? Worden al deze overbodige "old boys"netwerken bevolkt met CDA-ers? Dan zal er wel heel wat idioots bedacht worden; niet te volgen door de burger, onuitvoerbaar, veel te duur en vooral met krankzinnige overhead kosten voor de CDA-senioren in de besturen. Arme, oudere, zieke alleenstaande vrouwen met bijv. alleen een AOW-uitkering, trek je beurs voor de CDA-mannenclubjes. Ze weten wel hoe ze je de laatste cent moeten ontfutselen voor uitsluitend hun egotripperij. Hier valt echt wat te bezuinigen. Weg met al die CDA-ers in die overbodige toestanden.

 • no-profile-image

  jan

  Zal ook wel zo,n 400.000 euro kosten net als de glossy Gerda van Verburg,op een paar centen wordt niet gekeken bij LNV

 • no-profile-image

  Kritische Lezer

  Daarmee wordt weer eens bevestigd dat LNV en LTO één pot nat is.

 • no-profile-image

  spotvogel

  Ik weet het LTO-hater. daarom is het ook zo verrekte belangrijk dat er een progressief kabinet komt. Dan kan het CDA vanuit de oppositiebankjes gaan toezien hoe al hun wanbeleid weer wordt teruggeschroefd. Want ook voorgekookt beleid zal tijdens een demissionair bestuur in de koeling moeten, tenzij het landsbelang of enig ander aanmerkelijk belang daarmee gemoeid is. En dat lijkt me met deze benoeming niet het geval te zijn. Het tegendeel zelfs! Wellicht kan Gerda dus binnenkort thuis een Vemeer ophangen!

 • no-profile-image

  Boer

  Als dank voor bewezen diensten.

 • no-profile-image

  Zet 'm

  Tja weer zo'n mannetje dat beloond moet worden voor bewezen diensten.

Laad alle reacties (8)

Of registreer je om te kunnen reageren.