Redactieblog

3 reacties

Vrijdag uitspraak kortgeding Q-koorts

De voorzieningenrechter van het College van Beroep voor het Bedrijfsleven (CBB) in Den Haag doet vrijdagmorgen uitspraak in de zaak die een Limburgse geitenhouder heeft aangespannen.

Het bedrijf van de geitenhouder is door de VWA besmet verklaard met Q-koorts, waardoor alle drachtige dieren geruimd moeten worden. De veehouder vecht dit oordeel aan. Hij heeft tegelijk met het monster van de VWA drie melkmonsters laten testen door de Gezondheidsdienst voor Dieren, het RIVM en een laboratorium in Frankrijk. De GD en het Franse laboratorium hebben geen Q-koortsbesmetting vastgesteld in het monster.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  inge

  weer een slapeloze nacht

 • no-profile-image

  een geiten boer

  wakke liggen help niet dus toch maar slapen en vertrouwen heben in onze overheid en ik had net als die geiten boer uit belfeld moeten doen want het vertrouwen in onze overheid raakt zoek als ze maar blijven moorden

 • no-profile-image

  getroffen boer mkz

  Als deze rechter ballen heeft dan geeft hij deze boer in Limburg zijn gelijk, maar deze rechter is ook net als andere rechters bang voor de overheid want mocht hij deze limburgse boer gelijk geven dan heeft deze rechter de rest van zijn leven een zure leven en geen beleg meer op zijn boterham want hij krijgt dan van de overheid de mafia de kogel in zijn nek geschoten, ach het zijn ook maar marionettes die rechters die doen wat de overheid zegt BEVEL IS BEVEL, er moet eerst maar eens goed gekeken worden naar onderzoeksmogelijkheden die werkelijk betrouwbaar zijn en niet zomaar in het wilde weg onderzoeken doen die uiteindelijk blijken dat ze niet betrouwbaar zijn. Ook lees je dat op de hertenkamp Deventer bloedonderzoeken gaan doen om te kijken of er Qkoorts heerst onder de dieren RAAR en geldverspilling bloedonderzoek was toch niet betrouwbaar waar zijn ze dan mee bezig .
  En TIP je kunt bij vleesschapenhouderijen wel melkonderzoek doen door af gelamde schaap indivueel handmatig te melken dat daar nog niemand aan gedacht heeft.stom he

Of registreer je om te kunnen reageren.