Redactieblog

230 x bekeken

Cumela ondersteunt Agrotechniek Holland

Loonwerkersorganisatie Cumela Nederland heeft een samenwerkingsverband afgesloten met Agrotechniek Holland.

Cumela is hiermee toegetreden als beursorganisator van de landbouwwerktuigenbeurs die in september in Biddinghuizen wordt gehouden.

Cumela gaat de beurs actief ondersteunen omdat ze belang hecht aan een grote landelijke tentoonstelling waar machineleveranciers en machinegebruikers elkaar ontmoeten. Cumela-directeur Jan Maris hoopt dat hiermee een eind komt aan het grote aantal kleine regionale beurzen.

"Voor onze leden is het belangrijk dat er een tentoonstelling is waar alle aanbieders aanwezig zijn en waar het ook mogelijk is om innovaties die passen bij onze bedrijfstak te laten zien." Ook vanuit kostenoogpunt vindt Maris het ontstaan van een landelijke beurs van groot belang. "Al die regionale beurzen mogen zich dan beroepen op de relatief lage kosten, uiteindelijk moet al dat geld wel worden opgebracht door de eindgebruikers. Dit leidt tot een onnodige verhoging van de kostprijs."

Of registreer je om te kunnen reageren.