Redactieblog

Wagenaar nieuwe directeur Natuur en Milieu

Tjerk Wagenaar (51) wordt de nieuwe algemeen directeur van de Stichting Natuur en Milieu.

Wagenaar volgt hiermee interim-directeuer Wibo Koole op. Wagenaar was tot voor kort werkzaam als directeur warmte en koude businessn bij Eneco. Ook was hij onder andere CFO bij stichting SNV voor ontwikkelingssamenwerking, directeur bij de NS en adviseur bij Mc Kinsey & Co.

Stichting Natuur en Milieu wil de samenleving verder verduurzamen door te versnellen en te verbinden. "Slimme, groene en werkzame oplossingen om dit ideaal dichterbij te brengen, waarbij we ons verbinden met mensen die dit ook echt willen: mensen uit bedrijfsleven, overheid en wetenschap, daar draait het om", aldus Wagenaar.

Hij constateert dat veel nieuwe technieken al beschikbaar zijn. "Het gaat er nu om dat we de efficiëntste en effectiefste oplossingen invoeren. Soms radicaal, soms geleidelijk."

Of registreer je om te kunnen reageren.