Redactieblog

15 reacties

Meer dan 1.000 brieven voor één boer

Het populaire tv-programma Boer zoekt vrouw heeft de brieven van de boeren en de boerin die op zoek zijn naar een partner geteld.

In totaal kreeg de KRO 2.354 brieven van mensen die graag in contact willen komen met een van de tien deelnemers van het datingprogramma. "Een record", aldus het programma. Nooit eerder werden zoveel brieven geschreven.

Eén van de boeren bleek extreem populair: hij kreeg maar liefst 1.029 brieven. De KRO wil niet zeggen welke boer zo geliefd is bij de tv-kijkers. Volgens de roddelbladen is melkveehouder Gijsbert uit Abcoude favoriet. Zondag 12 december begint de uitzending van de reeks uitzendingen waarin de boeren op zoek gaan naar een partner.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Boerke

  He,buufje uit Vlaanderen.Hoe ziet er dat uit:,,een halve relatie"?

 • no-profile-image

  Nieuw kijk programma

  Nieuw programma 15 december SBS .
  Burger zoekt Politiek Haagse zakkenvuller, mag ook op lokaal niveau zijn . Inmiddels zijn er bij de SBS al 1 miljoen reacties (van vrouwen) binnen gekomen. Deelname toets van zakkenvuller: minimaal een overval,winkeldiefstal,valsheid in geschrifte,rijden onder invloed, beinvloeding van projectontwikkelaars, indienen van prive rekeningen (nieuwe jurk vrouw) onkosten verbouwing 2e huis,etc. Haagse zakkenvuller die iets heeft gedaan in de wapenhandel of prostitutie genieten de voorkeur. Die gene die met een Haagse zakkenvuller er vandoor gaat krijgt €100.000 gemeenschapsgeld mee.

 • no-profile-image

  Heej Demeter, je hebt pech man, je had 5000 jaar geleden moeten leven. Dan had jij je als een vis in het watre gevoeld.

 • no-profile-image

  Zwart Zaad

  Voor Golddiggen hoef je niet te reageren....

 • no-profile-image

  Demeter

  Salomo had toch ook 1000 vrouwen. Heb er nooit iemand horen klagen. Het is net als die 2 stieren die bovenaan de heuvel staan te kijken naar een koppel koeien. De jonge stier zegt we rennen naar beneden en grijpen er beide 1. De ouwe stier zegt we lopen naar beneden en grijpen ze allemaal.

 • no-profile-image

  dirk

  Als ik als postbode zoveel post moet bezorgen dan ga ik ook staken.
  Wat doen is leuk maar het moet geen werken worden.

 • no-profile-image

  boerin a.d.zijlijn

  Tja, die 1000 dames weten niet dat niet alles goud is wat er blinkt..
  Ik waardeer altijd het mooie camera werk. Eigenlijk zorgt de agrarische sektor voor goed koop eten, amusement
  of.. worden we gebruikt... Yvonne Jaspers heeft pas een villa gefinancierd van 1,2 miljoen ( Story of Prive?) en nog enkele tonnen opgenomen voor een verbouwing...zeg het maar

 • no-profile-image

  boerke

  Nou eens wat anders. Bij zo'n 1000- koeienboer heb ik direkt de "vreemde" gewoonte om me direkt af te vragen waarom zijn eerste (of vorige) vrouw is vertrokken. Ik heb die kerel ook op TV gezien en na zijn verbale verhaal en non verbale gebaren gehoord en gezien te hebben kan ik me niet voorstellen dat er 1000 dames zijn die wat met hem willen. Zo naief kan een vrouw niet zijn.

 • no-profile-image

  wipstaartje

  Boerke dat is heel simpel: de een heeft de pik in, de ander krijgt de ballen!

 • no-profile-image

  hoe

  hoeveel van die boeren van boerzoektvrouw van de afgelopen jaren hebben de enige ware voor het leven gevonden

 • no-profile-image

  BZV

  Wie zegt dat het dames zijn boerin? Mischien zijn het wel heren die graag in Wassenaar willen wonen.

 • no-profile-image

  Jan

  het is heel zeker de boerin die zoveel brieven heeft,boeren zijn er toch veeeeel te veel

 • no-profile-image

  zuider

  Bij ons in Belgie is het boer zoekt vrouw net afgelopen en slechts een boer met 4.000 koeien heeft een halve relatie over gehouden. De rest helemaal niets. Jammer van al de moeite, maar wel van genoten.

 • no-profile-image

  rose both

  een opsteker voor iedereen en ook iets om over na te denken dat de boeren toch zo geliefd zijn. Maar wedden dat de boer in Duitsland met zijn bescheiden boerderij degene is met de vele brieven?
  Goed uitziend, net als zijn dochter, goed overkomend en blijkbaar succesvol ondernemer die ook nog mens is en laat zien wat hij waard is waar hij voor staat.. een olympisch kampioen in zijn tak van sport. Nu hopen dat de vrouwen die hem schrijven dat ook waard zijn.

 • no-profile-image

  normaal veehouder

  rose both denk jij nu echt dat die vrouwen in die 1000 koeien zijn geinterseert hij had nog niet eens een fansoenlijk huis .

Laad alle reacties (11)

Of registreer je om te kunnen reageren.