Redactieblog

1 reactie

Juridische dienst voor controle contracten

DCA Markt en Instituut Agrarisch Recht (IAR) hebben een nieuwe juridische dienst ontwikkeld om ondernemers te helpen bij het controleren van contracten.

"In de Nederlandse land- en tuinbouw worden veel contracten gesloten tussen agrarische ondernemers met leveranciers of afnemers die niet waterdicht zijn. Vaak zijn er veel overeenkomsten met gebreken in omloop of zijn er helemaal geen contracten tussen twee of meerdere partijen", ervaart Willem Bruil van Instituut Agrarisch Recht. Hij benadrukt dat goede contracten onontbeerlijk zijn om juridische problemen te voorkomen.

Met de juridische dienst ContractCoach bieden DCA en IAR een dienst aan waarmee agrarische contracten worden gescand op fouten, neiuwe contracten worden opgesteld of algemene voorwaarden worden aangevraagd. "Elke ondernemer kan zo op een eenvoudige snelle en goedkope wijze van de deskundigeheid van het IAR profteren", zegt Bruil.

Eén reactie

  • no-profile-image

    karel

    Dit is gedoemd te mislukken

    ze zien je aankomen bij de industrie

Of registreer je om te kunnen reageren.