5 reacties

Geen spoeddebat over natuurgebied

Er komt geen spoeddebat over de Oostvaardersplassen.

Zoals aangekondigd heeft de PVV daar vandaag om gevraagd, maar de partij van Geert Wilders kreeg geen steun van andere fracties. De meeste partijen willen wachten op de verschijning van een evaluatierapport, dat eigenlijk maandag al gereed had moeten zijn. Waarschijnlijk wordt na publicatie van die studie een gewoon debat over de grote grazers in de Oostvaardersplassen gehouden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  herkauwer

  Dat 'onderzoeksrapport' staat al lang en breed full-colour op http://www.oostvaardersplassen-sterfte.nl

 • no-profile-image

  geen boer

  terecht, spoeddebatten worden tegenwoordig voor van alles en nog wat aangevraagd. Dit is geen zaak van landsbelang en kan gewoon door een ambtenaar met wat boerenverstand opgelost worden. Niet dat het daar naar uitziet trouwens, maar evengoed géén spoedzaak voor het parlement.

 • no-profile-image

  Kritische Lezer

  Daar heb je toch geen onderzoek voor nodig, Jeroen. Iedereen met een klein beetje verstand snapt wat daar mis is.

 • no-profile-image

  Jeroen

  Ik lees alleen maar in het artikel dat er nog een evaluatierapport moet komen. Dat wordt toch ook niet voor niks geschreven lijkt mij.

 • no-profile-image

  Jeroen

  Het lijkt mij ook verstandig eerst de resultaten van het onderzoek af te wachten. Het is wel naief van de PVV om hierop vooruit te willen lopen. Die onderzoeksresultaten zijn relevant voor het debat.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.