1 reactie

Spoeddebat over robuuste verbindingszones

De Tweede Kamer wil een spoeddebat met staatssecretaris Henk Bleker over zijn natuurbrief aan de provincies.

De linkse oppositie wil dat hij deze intrekt, zo bleek vandaag.

Bleker schreef onlangs aan de twaalf provincies dat zij per direct moeten stoppen met de aanleg van robuuste verbindingszones. Ook garandeert hij niet langer dat hij andere uitgaven uit het Investeringsbudget Landelijk Gebied zal vergoeden. De provincies hebben hier verbolgen op gereageerd.

Volgens SP’er Henk van Gerven, die het debat aanvroeg, is Bleker ‘als een olifant door de porceleinkast gewandeld’. Als de staatssecretaris zijn brief aan de provincies intrekt, wordt het spoeddebat, waar nog geen datum voor is, geschrapt.

Eén reactie

  • no-profile-image

    geen boer

    rug rechthouden Henk, je DOET het! Hand op de knip, en vergeet niet alle schreeuwers die nu werkloos worden een ontslagbrief te sturen. De begroting moet op orde, geld dat er niet is kun je niet uitgeven.

Of registreer je om te kunnen reageren.