Redactieblog

318 x bekeken

Voorzitterschap Theo Meijer met twee jaar verlengd

Theo Meijer blijft tot 31 december 2011 voorzitter van het Hoofdproductschap Akkerbouw (HPA) en de productschappen Akkerbouw, Diervoeder, Wijn.

De verlenging van de zittingstermijn gebeurt op verzoek van de besturen van de productschappen. De besturen zijn positief over de bestuurder. Ze spreken van een daadkrachtige wijze van besturen van Meijer.

De Kroon heeft vlak voor kerst de verlenging van de benoemingstermijn middels een koninklijk besluit bekrachtigd. Meijer is sinds 1 september 2003 voorzitter en zet zich onder andere in voor het duidelijk zichtbaar maken van de meerwaarde die productschappen bieden aan het bedrijfsleven en aan de samenleving.

Theo Meijer is gemotiveerd om door te gaan. De komende periode wordt cruciaal voor de toekomst van de productschappen. Het voortbestaan van de productschappen staat onder druk.

Of registreer je om te kunnen reageren.