Redactieblog

667 x bekeken

Agrifirm neemt Polinder Advies over

Coöperatie Agrifirm gaat haar afdeling Bedrijfsontwikkeling verder professionaliseren.

Hiervoor heeft het bedrijf Polinder Advies overgenomen. "De overname is ingegeven door de toenemende vraag van agrarische ondernemers naar begeleiding bij de ontwikkeling van hun bedrijf op het gebied van ruimte en milieu", legt Agrifirm uit. Voorheen werd deze begeleiding gegeven door buitendienstmedewerkers in samenwerking met externe partijen.

De Agrifirm bedrijfsontwikkelingsactiviteiten worden voorlopig uitgevoerd onder de naam Polinder Advies. Harry de Groot, verkoopleider varkenshouderij Agrifirm geeft leiding aan Polinder Advies.

Polinder Advies was eerder eigendom van Lambert Polinder. Het bedrijf is vijf jaar actief als adviesbureau en richt zich voornamelijk op advies op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en milieu bij agrarische bedrijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.