Redactieblog

204 x bekeken

Drie mannen bedwelmd in giertank

Bij een loonbedrijf in Everdingen zijn gisteren drie mannen bedwelmd geraakt in een giertank.

Een van de medewerkers van het loonbedrijf raakte onwel in de giertank, waarna de andere twee geprobeerd hebben de man eruit te halen. Hierbij raakten ook zij bedwelmd. Hulpverleners, die onder andere met twee trauma-helicopters kwamen, hebben de mannen uit de tank kunnen halen, waarna ze ter plaatse werden gereanimeerd. Twee slachtoffers zijn per ambulance naar het UMC Utrecht gebracht. De derde is naar het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein vervoerd. Voor het leven van de drie wordt gevreesd.

Zij waren er gisteravond volgens een woordvoerder van de Utrechtse politie nog slecht aan toe. De arbeidsinspectie heeft een onderzoek ingesteld.

Of registreer je om te kunnen reageren.