1 reactie

Campagnes uitgesteld na incident Koninginnendag

Veel politieke partijen hebben hun campagnes voor de Europese verkiezingen opgeschort vanwege de aanslag op de koninklijke familie in Apeldoorn.

De meeste fracties hebben een radiostilte afgekondigd die vermoedelijk een aantal dagen zal duren. Een voor vandaag geplande campagnebijeenkomst van het CDA in Limburg, waar een tienpuntenplan over Natura 2000 gepresenteerd zou worden, ging dan ook niet door.

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    Veerman heeft de Nederlandse landbouw geen dienst bewezen met de aanmelding van 162 gebieden voor Natura2000.Nu zitten we met de gebakken peren.Nederland was in de EU weer even het braafste jongentje van de klas.Veerman is nu voorzitter van Natuurmonumenten,wel heel bizar.Laat het CDA deze problemen maar weer oplossen die ze zelf ook veroorzaakt hebben

Of registreer je om te kunnen reageren.