Redactieblog

288 x bekeken

Nieuwe voorzitter HBAG Bloemen en Planten

Herman de Boon is de nieuwe voorzitter van de Commissie Bloemen en Planten van het Hoofdbedrijfschap Agrarische Groothandel (HBAG).

Hij volgt in die functie exporteur Wim Wesseling op. De Boon is ook voorzitter van brancheorganisatie Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijprodukten (VGB), die hij in het bedrijfschap vertegenwoordigt. Hij maakte al sinds 2003 deel uit van de Commissie Bloemen en Planten.

De Boon heeft de laatste jaren namens de VGB steeds aangedrongen op kleine en efficiënte publiekrechtelijke bedrijfsorganisaties in de tuinbouwsector, te weten het verticale Productschap Tuinbouw en het horizontale HBAG. Het HBAG is bezig met een interne reorganisatie, om een klein en slagvaardig bedrijfschap te behouden voor de toekomst.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.