Redactieblog

Hoofdkantoor LTO Noord verhuist naar Zwolle

Land- en Tuinbouworganisatie Noord (LTO Noord) verhuist van Deventer naar Zwolle.

Vanaf 21 december 2009 werken circa 160 medewerkers van LTO Noord en Projecten LTO Noord, LTO Vastgoed, LTO Noord Advies en GVK Adure Advocaten vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Zwolle. De nieuwe locatie wordt in april 2010 officieel geopend.

Het nieuwe kantoor is groter dan het huidige kantoor. "Dat is noodzakelijk in verband met de concentratie van alle niet-regionaal gebonden functies. Naast de mensen uit Deventer, komt ook een aantal medewerkers uit Drachten en Haarlem in Zwolle te werken", legt LTO Noord uit.

Projecten LTO Noord heeft uit strategische overwegingen ook een vestiging in Wageningen geopend. Ook LTO Commerce is naar Wageningen verhuisd. LTO Noord Advies heeft haar nieuwe hoofdkantoor in Raalte, terwijl LTO Vastgoed Bouwadvies & Architectuur binnen Deventer verhuist naar een nieuwe locatie.

De vestigingen van LTO Noord in Drachten en Haarlem blijven naast de hoofdvestiging in Zwolle bestaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.