174 x bekeken 9 reacties

Thieme roept dierenbeschermers op voor debat

Er moeten meer dierenbeschermers naar het vervolg van het debat over de Wet Dieren komen dan bij de eerste zitting.

Dit schrijft Tweede Kamerlid Marianne Thieme (PvdD) op de website van haar partij. Begin oktober was er vooral belangstelling vanuit de agrarische sector. Bij het tweede deel van het debat, volgende week, moeten ook de dierenbeschermers zich laten zien, stelt zij, 'om de Tweede Kamer en de minister te laten zien dat er veel mensen zijn die zich zorgen maken over de verschralingen die de wet in petto heeft'.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  hendrikus

  dat zo""n wijf in de kamer zit,kun je ook wel een miss piggie neerzetten ,is goedkoper

 • no-profile-image

  dier

  Hendrikus weet toch wel dat we in een democratie leven ? Dan krijg je zulke kamerleden. Een land krijgt de regering die het verdient dus....het zal nodig zijn. Eens met Annechien en Patrick.

 • no-profile-image

  Annegien

  Goede actie van Marianne Thieme! Patrick heeft helemaal gelijk. Dierenbeschermers blijven zich onvermoeibaar inzetten tegen dierenleed en ander onrecht en zijn wars van het grote graaigedrag van mensen die alleen maar aan hun eigen belangen denken. Economie is de heersende god voor veel mensen en daar moet alles voor wijken. Mede daardoor worden dieren als dingen mishandeld.

 • no-profile-image

  henk fan

  HENK rulezz!!

 • no-profile-image

  Patrick

  @Gert, moe worden alleen mensen die mentaal vastzitten in de brain. Dat zijn er heel veel op de planeet, en dat zal zeker enorm veel pijn doen bij die mensen.
  Maar mensen die inspiratie hebben, werken met gevoel, die zijn niet moe te krijgen, want het is passie. Dierenbeschermers wereldwijd worden niet moe, zijn niet moe, en zullen nooit moe worden!

 • no-profile-image

  gert

  Dierenbeschermers beginnen wat moe te worden van de retoriek van Thieme ,ze hebben waarschijnlijk meer zorgen met de AOW en de DSB

 • no-profile-image

  o

  ga jij eens heel gauw terug naar je aanrecht

 • no-profile-image

  herkauwer

  Jakkes Patrick, moet ik me daar over een paar vette drollen stront stappen om aan te sluiten bij jouw opmerkingen. Je hebt groot gelijk: nette en ethisch gezonde dierenbeschermers wéten waarvoor zij dag en nacht in touw zijn, laten zich niet ontmoedigen en blijven er van uitgaan dat fatsoen het altijd zal winnen van barbarij. Zo. en let nou maar eens op hoe er hierop gereageerd wordt!

 • no-profile-image

  henk

  he' groenteboer mensen die moe zijn vallen steeds in herhaling ,dus ga jij maar slapen.

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.