Redactieblog

3 reacties

Subsidie voor agrarische bedrijven met problemen

Agrarische bedrijven met liquiditeitsproblemen kunnen in aanmerking komen voor subsidie.

Dat meldt het ministerie van landbouw. Er zijn twee verschillende subsidieregelingen. Via de subsidieregeling Beroepsopleiding en voorlichting kunnen ondernemers subsidie krijgen voor een financiële doorlichting van het bedrijf. Deze subsidie kan aangevraagd worden tussen 2 november en 31 december.

De tweede subsidie is de Garantstelling werkkapitaal. Ondernemers met onvoldoende werkkapitaal kunnen een garantstelling krijgen van het ministerie van LNV. Deze regeling is al opengesteld.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Herkauwer

  Als er geen investerings- en overproductiepremies worden rondgestrooid dan smijt de EU wel weer op een andere manier met gemeenschapsgelden naar de landbouw. De agroklaagmuur werkt dus nog steeds. Gelukkig voor de belastingbetaler is Dirk Scheringa geen boer!

 • no-profile-image

  willem

  hie meer geld je er doordraaid, hoe meer je word voort geholpen.

 • no-profile-image

  frans

  en dat is de volgende subsidie welke weer aan de kapitalistische boeren wordt uitgedeeld ,maar ja de boerensector is niet anders gewoon dan overal een susidie uit te slepen het algemeen bekend dat bijna alle susidie van de eu opgaat aan de landbouw

Of registreer je om te kunnen reageren.