185 x bekeken 2 reacties

PvdA: landbouw succesvolst in bestrijding klimaatverandering

De emissiereductie van de landbouw is het meest succesvolle onderdeel van het klimaatbeleid.

Dat zei Tweede Kamerlid Diederik Samsom vanochtend tijdens een debat met het kabinet over de Nederlandse inzet in Kopenhagen. Tegelijkertijd is de uitstoot uit de agrarische sector ook het gemakkelijkst om te verminderen, aldus Samsom. "Wij doen dus wat we moeten doen."

Van 7 tot 18 december heeft in de Deense hoofdstad een internationale klimaattop plaats, waar de opvolger van het Kyotoprotocol moet worden opgesteld. De Tweede Kamer benadrukte vanochtend dat het van groot belang is dat daar harde afspraken worden gemaakt over de beperking van de uitstoot van broeikasgassen.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Wind

    Nou Nou Diederik , daar wordt ik blij van. Als je nu ook nog even zorgt dat ik een solitaire molen kan bouwen waar werkelijk geen hond last van heeft ben je mijn kanjer.

  • no-profile-image

    gert

    Charmeoffensief van de PvdA,daar trapt geen boer in

Of registreer je om te kunnen reageren.