Redactieblog

203 x bekeken 1 reactie

Intervet ondersteunt melkveehouders in Malawi

Diergeneesmiddelenproducent Intervet/Schering-Plough Animal Health is een meerjarig sponsorproject begonnen voor de ondersteuning van de Shire Highlands Milk Producers Association (SHMPA) in Malawi, in Zuidoost-Afrika.

Hoofddoel van het project is om kleinschalige melkveehouders te helpen het beheer van hun melkproductieproces te verbeteren. De steun is in de eerste plaats gericht op het verhogen van de melkproductie door verbetering van de diergezondheid en infrastructuur. De steun kan verder worden uitgebreid met verbetering van de melkkwaliteit, veevoeding, fokkerij en bedrijfsvoering.

De steun in natura bestaat uit veterinaire kennis en het geven van onderwijs en scholing.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Gaatze

    Hulde aan Intervet! Dit is teminste een degelijke vorm van ontwikkelingshulp. Kennis waar de mens wat aan heeft!

Of registreer je om te kunnen reageren.