Redactieblog

6 reacties

1.200 afgestudeerden hoger agrarisch onderwijs

In het studiejaar 2006/2007 zijn 1.190 studenten afgestudeerd in het hoger agrarisch onderwijs en in de diergeneeskunde.

Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het aantal is iets hoger dan het meerjarige gemiddelde van 1.150 studenten.

In de studiejaren 2002/2003 en 2003/2004 was het aantal afgestudeerden met ruim 1.300 studenten op het hoogste niveau in de afgelopen tien jaar.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  freekmelktkoeien@hotmail.com

  daar heb je gelijk in hier kan je een bedrijf managen met over een 1000 koeien zonder dat je enige diplomas hebt en daar voor 100 koeien moet je 12/13 jaar studeren hoe scheef is dat

 • no-profile-image

  boer@hotmail.com

  wat gaan die wijsbegeerten nu doen na die studie; boer worden kunnen ze niet, want ze zijn bang voor vieze handen en te lui om 120 uur per week te werken voor een lagere beloning dan minimumloon. Of gaan ze de domme boer adviseren, met hun domme adviezen of gaan ze de natuur verkrachten met hun gen-theorien

 • no-profile-image

  harm

  alle maal een hoed en veer en je hebt 1200 boswachters !

 • no-profile-image

  gert

  je moet tegenwoordig bijna universiteit hebben met al die regelgeving

 • no-profile-image

  W Zandbergen

  Hoeveel van de afgestudeerde komen aan baan/werk? Of gaan ze werkloos thuis zitten? Een andere mogelijkheid is er ook, namelijke bezigheids therapie bij een gelegaliseerde criminelenorganisatie zoals aid.

 • no-profile-image

  Jammer

  jammer van de laatste reactie.
  Dit zijn vaak boerendochters en zonen die het goed voor hebben met de sector. Door deze mensen en de kennis ide ze vergaard hebben met de studie, loopt de agrarische sector in nederland voor op de rest van de wereld.
  Niet iedere boeren zoon of dochter kan immers boer worden.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.