2 reacties

SP en PvdD boos op milieuclub

SP en Partij voor de Dieren willen opheldering van de Brabantse Milieufederatie (BMF) over wat zij zien als de 'uitverkoop van natuur'.

Volgens de twee partijen heeft BMF ten onrechte een groot aantal gebieden van een lijst met kwetsbare natuur gehaald. "Er is ten gunste van bedrijven geknipt in de kaarten met beschermde gebieden", zegt Statenlid Ron van Zeeland (SP). "Van een onafhankelijke milieufederatie verwacht je dan een scherp tegengeluid. Geen wonder dat de ZLTO tevreden is."

Laatste reacties

  • no-profile-image

    hajo

    Stop dan toch die groene leugen,stop al die doordrammerige actiegroepjes die de mensen hun wil opleggen omdat ze connecties hebben.

  • no-profile-image

    Dirk

    Zo zie je maar weer hoe eenzijdig sommige partijen zijn. De BMF wil iets bereiken samen met de boeren. Daarvoor zijn een aantal gebieden geschrapt, simpel om de zaak door te laten graaien. Maar de SP en en die andere terreurgroepering vinden dat weer niet goed. Het is wel duidelijk wat die willen.

Of registreer je om te kunnen reageren.