Redactieblog

1 reactie

Koopmans biecht verleden op

CDA-kamerlid Ger Koopmans heeft fouten die hij in het verleden heeft gemaakt opgebiecht.

Hij deed dit op een bijeenkomst van het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK) in Oirschot. "Het is wel de tijd dat kamerleden vertellen welke fouten ze in het verleden hebben begaan", verwijst Koopmans naar het gebeuren rondom ex-kamerlid Wijnand Duyvendak van GroenLinks.

"Mij werd ook gevraagd wat ik verkeerd heb gedaan en toen kon ik niets bedenken. Maar nu weet ik het. Ook ik heb in de jaren tachtig in de lage versnelling over het land gereden terwijl ik drijfmest aan het uitrijden was." Koopmans vertelde het in het kader van het mestbeleid, waarvoor het lobbytraject in Brussel in volle gang is.

Eén reactie

  • no-profile-image

    PLASJE

    ...nondeju...en dan hadd'ie zeker geweldig goede mais, of nie......

Of registreer je om te kunnen reageren.