316 x bekeken 26 reacties

Pamela Anderson in Engelse Meat the Truth

Pamela Anderson is een van de internationale beroemdheden die te zien is in de Engelstalige editie van Meat the Truth.

Maandag gaat de klimaatdocumentaire van Marianne Thieme in première in Londen. Anderson is een bekend voorvechtster van dierenrechten. Eerder was zij te zien in een spotje van dierenorganisatie Peta. Naast Anderson maken ook onder meer talkshowhost Bill Maher en Bones-actrice Emily Deschanel hun opwachting in de film.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  een wakker dier

  Lees de reacties hieronder en het moge duidelijk zijn dat vlees vreten vooral dom en kortzichtig maakt.
  De lieve rooie (red dear), die buiten de boerenboel om, een enkele keer zinnige dingen schrijft,
  doet zijn naam eer aan en gaat compleet -over de rooie- en ziet zelfs kans om de dieren het slachtoffer te laten zijn van
  mevr. Anderson.
  Oh dear oh dear, hoe quasi bijdehand kan een vleesvreter toch zijn.

 • no-profile-image

  Hertog Jan

  Met botox en siliconen de aandacht trekken, dat is pas ziekelijk zielig. "Haal eerst de balk uit je eigen oog". Laat al die dikbetaalde siliconendokters ook eens echt aan het werk gaan door normale of levensbedreigende menselijke kwalen te verhelpen.

 • no-profile-image

  Dirk

  Pamela moet gewicht(en) in de schaal leggen.
  Zonder haar gaat de premiere als een nachtkaars uit

 • no-profile-image

  vleeseter

  Die heeft bekendheid gekregen door haar enorme vleeshoeveelheden.
  Ja, met vlees meer mans eh.....vrouw.

 • no-profile-image

  eet

  Wat maakt hun gekonkel nou uit ?? Ze worden zo langzamerhand uitgekost door het volk, omdat boerenhaters zoals linda en wakkerdier hun voedsel zekerheis kapot wil maken.

 • no-profile-image

  HAHAHA

  Wel toepasselijk, Pamela in de film. De meeste vegetariërs eten nep vlees, laat pamela zelf nou ook een hoop nepvlees hebben:D:D:D

 • no-profile-image

  boer

  Wie is Pamela Anderson ??

 • no-profile-image

  Hertog Jan

  Ik heb hier nog nooit een reactie gelezen van iemand die mijn naam gebruikte Wakker Dier. Taal slordigheden ontstaan meestal bij vluggertjes, mijn excuses hiervoor. Maar als ik het goed begrijp heb jij een zwak voor Pamela en dicht jij haar en jezelf een mening toe, die van een hogere orde is? Laat dat nou juist het probleem zijn met al die vegans!

 • no-profile-image

  boeren helpen honger

  jaja als je zo om de kloten krijgt van topondernemers dan durf je niet meer te reageren, he diertje en linda ? Reageer ook maar niet, jullie maken je alleen maar belagelijk

 • no-profile-image

  Co

  Ja ja, en dan gaat in die film een mevrouw die haar lichaam extra laat groeien met giftige chemicaliën en daar haar geld mee verdient de wereld vertellen dat vlees eten slecht is voor je lijf en milieu.......

 • no-profile-image

  boeren helpen ,

  Zeg wakkerdiertje en domme linda, hoeveel hectare hebben jullie al bemest en ingezaaid om voedsel te produceren ? Of zijn jullie van het soort luie handjes, grote bek ?? Beetje zitten te zeuren over niets, terwijl de boeren hard aan het werk zijn om voedsel te verbouwen. Zij DOEN tenminste iets om het probleem zo klein mogelijk te maken, terwijl jullie gewoon nietsnutten zijn die de boel lopen te verzieken. En dan ook nog even vertellen dat tietenqueen ook nog een mening heeft van hogerer orde...hahaha....dat zegt meer over jouw lege hoofd, wakkerdiertje, dan over plastic woman....BAH Je bent al net als de echte WakkerDier, totaal overbodig in deze wereld en gelukkig met uitsterven bedreigt. Ik ga weer lekker graan verbouwen of heb je daar ook al problemen mee ?

 • no-profile-image

  Berend Botje

  In andere topics heb ik mevrouwtje Linda al eens gevraagd om mij uit te leggen hoe zij bij een omschakeling naar volledig biologische landbouw en de volledige afschaffing van de veehouderij denkt voedsel te produceren zonder bemesting van de grond. Tevens om mij te vertellen hoe zij gronden die ongeschikt zijn om voedsel te produceren, maar wel geschikt om vee te houden, zo te veranderen dat zij geschikt worden om voedsel te leveren voor menselijke consumptie. Tevens hoe alle afvalproducten van die plantaardige productie moeten worden weggewerkt.
  Op deze vragen krijgen wij nooit antwoord van de boerenhaters, omdat er geen antwoord is. Het gaat deze mensen alleen maar om hun dogma's en cliché's aangaande materie waar ze geen verstand van hebben te ventileren.

 • no-profile-image

  onderneem-ster

  @ usciolu.
  Wil je mij eens uitleggen wat een "vegetarische" produktiewijze is? Graag onderbouwen. En hoe daarmee de wereldbevolking van voldoende voedsel kan worden voorzien? Mag je dan wel werknemers in dienst hebben, die zijn tenslotte ook van vlees en bloed, of alleen vegetarische werknemers?
  Als ik een krop sla afsnijdt maak ik toch ook een plantje dood, als ik dan sorry zeg volstaat dat dan wèl? Of niet?

 • no-profile-image

  Tommy

  Pamela Anderson vegetariër???
  Ik meende dat ze juist heel erg van worst hield; ik kan me nog vaag zo'n filmpje herinneren van haar en Tommy Lee. Toen lustte ze er wel pap van...

 • no-profile-image

  stront

  @ usciolu. Je zult wel niet antwoorden op alle vragen omdat je die niet hebt maar hoe wil je boel laten groeien zonder vee ??? Iederen simpele ziel weet tenslotte dat je mest nodig hebt om iets te laten groeien.

 • no-profile-image

  melkboer

  @uscioli, ik heb veganisten gesproken over hun voedingswijze. Twee dingen vallen me op; ten eerste zijn sojoprodukten, met name de sojaolie, noodzakelijk vanwege de eiwitten, en ten tweede vullen ze hun voeding aan met vitaminenpreparaten. Zoals reeds vaker aangehaald wordt voor veevoer geen soja verbouwd, maar worden de restprodukten voor de produktie van sojaolie (sojaschroot) gebruikt voor veevoeding.
  Het is niet de veevoeding wat de kap van oerwouden veroorzaakt, maar de behoefte van de burger aan sojaprodukten voor voeding, voedselbereiding en pharmacie.Het is in het geheel niet lucratief om sojaprodukten te verbouwen enkel en alleen voor veevoeding. Daarbij wordt over het hoofd gezien dat de kap van regenwouden van oorsprong veroorzaakt wordt door de behoefte aan hout. Mij valt inmiddels op dat dit item naar de achtgrond verschoven is ten koste van de landbouw.
  Samenvattend meen ik te mogen vasstellen dat de landbouw ten onrechte wordt verweten schuldig te zijn aan de kap van de regenwouden.
  En bij de discussie over de benodigde oppervlakt wordt ( zoals ik ook uit je antwoord kan opmaken) vaak compleet voorbij gegaan aan het feit dat er in bepaalde gebieden geen alternatief is voor gras. In gewoon Nederlands; er groeit gras of er groeit niets. En daarom mag je niet zomaar stellen dat een x hectare graan nodig is om vlees te produceren omdat het grootste deel van het vlees (of melk) geproduceerd wordt met behulp van een oppervlakte grond welke normaliter helemaal niets op zou brengen.
  Hopelijk verheldert deze toelichting de discussie.

 • no-profile-image

  usciolu

  Als het om voedselzekerheid gaat, zouden alle boeren zo snel mogelijk moeten overschakelen naar een vegetarisch productiewijze. De gewassen en het landbouwareaal dat nodig is om die verbouwen, kunnen dan beschikbaar komen, voor mensen, in plaats van het vee.
  De grondstoffenprijzen stijgen, mede doordat China en India overschakelen op een dieet met meer vlees. Help honger de wereld uit: word vegetarier!

 • no-profile-image

  Red Dear

  zo gaat dat, op leeftijd moet de aandacht ook getrokken blijven...
  Zij is een typisch voorbeeld van iemand die feitelijk over de rug van de dieren om aandacht roept...

 • no-profile-image

  een wakker dier

  Ik neem aan dat de 2 onderstaande reacties niet van de echte Hertog Jan zijn.
  De echte weet dat -jouw- een bezittelijk voornaamwoord is en bovendien schrijft de echte Jan samenhangende zinnen en hoeft voor zover mij bekend, niet terug te vallen op appels met peren vergelijken of erger nog, bij gebrek aan argumenten op de persoonlijke toer te gaan.
  Het zijn niet >jouw< siliconentieten Jan en waarom zou -een vrouw van de wereld- geen eigen mening kunnen hebben die wellicht van een hogere orde is dan de jouwe?
  Mocht het zo zijn dat de onderstaande reacties toch van DE Hertog Jan zijn ....dan waren dit niet
  >jouw< beste reacties Jan.

 • no-profile-image

  boeren helpen honger de wereld uit

  Inderdaad meneer Botje. Eerlijk gezegt denk ik niet dat linda meer reageert, omdat ze geen oplossingen heeft. Zelfde geldt voor dat diertje, alleen maar dom gedram over spelfouten en namen met kleine letters, maar een oplossing heeft het niet. Voor diegenen die het leuk vinden, mijn mais staat er goed bij. Daar gaan de varkens heerlijk van smullen straks. Of heb je daar ook al problemen mee, wakkerdiertje ? want boeren zorgen toch alleen maar voor problemen ?

 • no-profile-image

  boeren helpen

  Hou je eens bij de feiten linda !! De voedercoversie bij varkens is 2 en geen 8 zoals je weer liegt. En in die vc van 2 zitten ook heeeel veel afvalproducten van de humane consumptie, zoals sojaschroot en sojaschilfers, die afkomstig zijn van voedsel van vleeshaters. Met andere woorden wij ruimen jou sojatroep op en maken er een zeer gezond en lekker stukje vlees van. En dat je die plastic tietenvrouw mooi vindt, dat zal wel een gebrek aan belangrijke voedingsstoffen zijn bij jouw. Trouwens dat gezeur van jullie allemaal maakt allemaal niets uit, er is een voedseltekort en het respect voor boeren is weer helemaal terug. Eigenlijk zijn types al jij verantwoordelijk voor het voedsel probleem, door altijd maar haat te zaaien zijn er al vele collegas van mij gestopt, dit vooral door te lage prijzen, wetgeving en vooral te weing respect voor het beroep. Dus steeds minder boeren moeten steeds meer produceren om de wereldbevolking van voedsel te voorzien. Want jullie doen dat ook niet !! Het enigste wat jullie kunnen is schelden en leugens vertellen over de landbouw, maar ondertussen lossen jullie helemaal niets op. Zeg nou eerlijk, wat ga jij doen aan het voedselprobleem ?

 • no-profile-image

  linda

  Vlees eten in deze tijd kan ECHT niet meer. we weten dat dieren gevoel en emoties hebben, dat voor iedere kilo vlees 8 kilo graan nodig is, veetransporten verspreiden gevaarlijke ziektes. de belgische docu Meet je ECO voetstap toont ook aan dat als je vlees eet je voetstap op de aarde onevenredig groot is. daar zijn al je spaarlampen en zuinige douchekoppen peanuts bij. dat een Beach Babe als Pamela opkomt voor dieren toont aan dat de dierenrechtenbeweging nu echt het geitenwollensokken imago voorbij is!
  Vegans zijn hip, mooi, gezond en kiezen voor een klimaatvriendelijk dieet. Het zijn geen FREERIDERS die alle sociale dilemma's aan hun laars lappen.

 • no-profile-image

  Hertog Jan

  1000 punten voor jouw, Boeren helpen! Vlees eten kan echt niet meer? Zet al die vegans eens op een onbewoond eiland in de jungle. Eens kijken hoelang ze het uithouden voordat ze zich wagen aan een stukje vlees om te overleven. Het probleem is dat de moderne mens vervreemd is van de natuur. Vlees op het menu is niks mis mee, zolang het maar niet te eenzijdig wordt. Dus van de drie maaltijden per dag, waarvan één warme maaltijd, waarvan éénvijfde van de calorieën bestaat uit vlees. Waar praat je over?

 • no-profile-image

  usciolu

  @melkboer
  Voor een deel heb je gelijk: er zijn gronden die ongeschikt zijn voor landbouw, hoogstens voor extensieve veeteelt.
  Maar iedereen zou kunnen weten dat er hele oerwouden tegen de vlakte gaan, niet om graan of andere hoogwaardige gewassen te verbouwen, maar alleen voor veevoer. Dat is niet erg efficient. Ik meen dat er 7 keer zoveel land nodig om dezelfde hoeveelheid vlees te produceren als er nodig is voor graan.
  Meat the Truth baseert zich een groot aantal wetenschappelijke studies die dit met cijfermateriaal onderbouwen.

 • no-profile-image

  melkboer

  Hoewel dit soort discussie's meestal ontaarden in een welles nietes spelletje heb ik toch een prangende vraag voor diegenen welk van mening zijn dat een vegetarische levenswijze het voedselvraagstuk oplost.
  Zoals iedereen weet komen op deze aardbol hele streken voor waar alleen grasgroei kan plaatsvinden vanwege o.a. grondsoort, klimatologische omstandigheden, erosieproblematiek, teeltrisico etc.. Bij mijn weten vinden mensen gras geen geschikt gewas om zich mee te voeden.
  Dieren echter kunnen van dit op zichzelf compleet voedingsgewas allerlei producten voortbrengen wat door mensen gegeten/gebruikt kunnen worden. Dus simpel gezegd zijn dieren noodzakelijk om een behoorlijk areaal grasland tot meerwaarde te brengen, in die zin dat zonder inzet van dieren deze grond nooit gebruikt kan worden ten behoeve van de voedselproduktie. Concreet betekent landbouw zonder dieren een behoorlijke inkrimping van het areaal wat gebruikt kan worden voor voedsel. Kan een voorstander van een produktiemethode zonder dieren mij misschien uitleggen wat aan deze redenering niet juist is?

 • no-profile-image

  wereldreiziger

  Zeg usciolu, ik weet niet of je het weet hoor maar India en China eten al jaren vlees en is een vaste prik op hun menu. Dit zou je kunnen weten als je je er echt in had verdiept maar zoals de meeste nono's hier is het veel geblaat maar weinig wol.
  Ik reis de hele wereld over en voor het overgrote deel van de wereld is vlees een heel belangrijk onderdeel van de maaltijd. Dat wij ons hier de luxe kunnen permiteren om vlees als "het kwaad" te betitelen omdat we (lees jullie) alternatieven hebben zoals die soja rommel wil nog niet zeggen dat dat voor de rest van de wereld geldt en al helemaal niet voor India en China, iedereen die er ooit naartoe gaat probeer in India vooral de Tandoori Murg, super lekker !!!
  Eet smakelijk en nou weer snel aan het werk !!

Laad alle reacties (22)

Of registreer je om te kunnen reageren.