210 x bekeken 14 reacties

Thieme boos over prijsgeven details klokkenluider

De Partij voor de Dieren is ontstemd over de uitlatingen van minister Gerda Verburg (landbouw) over de klokkenluider die haar tipte over misstanden bij Friesland Vlees.

Volgens fractievoorzitter Marianne Thieme had zij nooit naar buiten mogen brengen dat het om een voormalige AID’er gaat. Verburg zou daarmee te veel van de identiteit van de ex-werknemer hebben prijsgegeven. Thieme wil schriftelijke uitleg van de minister.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  dirk

  Hier kun je aan zien hoe genieperig thieme wel niet is met haar partij De beelden die in radar werden vertoond komen via deze partij en vervolgens anderen voor hun karretje spannen [ Waalkens] ook zo'n laagvlieger Heeft zelf zeker geen wrak vee Waarom niet naam en toenaam En wat betreft de aid de mkz zijn we nos niet vergeten als het om bedreigen gaat want daar konden ze wel wat van

 • no-profile-image

  jeroen

  Moet je maar niet klokkenluider worden.
  Je maakt een groep terecht of onterecht zwart en zal dan anoniem mogen blijven?

 • no-profile-image

  Helligen Hendrik

  Voormalig AID? Maar wie was dat dan en waar woont hij nu? Weten ze dat in Zwolle of Kerkrade? Is er al tipgeld uitgeloofd? Sinds de MKZ is het overal kommer en kwel. Was het bij Brada zoveel beter? Dan had Aaldert de boel niet hoeven overnemen! Wegens rijkdom gesloten.................

 • no-profile-image

  gert

  komt die aid,er nu met zo,n verhaal aankakken,waarom heeft hij in zijn diensttijd dan geen actie ondernomen,dan heeft hij zeker wat zitten slapen.

 • no-profile-image

  verweg

  Soms kunnen dingen simpel, dunnebier, band oppompen of zo. Doe vooral voor jezelf wat je wilt, net als je geestesgenoten, maar denk vooral niet dat je de wereld zult veranderen. Droom voort of ga je denkbeelden in de arme landen verkondigen. Ze zullen je hartelijk uitlachen, zouden we hier eigenlijk ook moeten doen.

 • no-profile-image

  nuchter

  weet je wat ,eet maar eens wat vaker vlees mischien krijg je dan gezond verstand , dommetje !

 • no-profile-image

  A.H. van Engelen

  Met een steeds toenemende mate van ergernis, lees ik de reacties van deze mevrouw. De wijze waarop zij "ínhaakt" op meldingen van - in de overgrote meerderheid sterk overdreven - misstanden in deze sector, stemt niet overeen met de werkelijkheid. Er zal zich best ooit iets voordoen dat nu niet bepaald de schoonheidsprijs verdient, maar waar doet zich dat nooit voor. Zij staat natuurlijk onder vreselijke druk van haar achterban - waaronder zich met name bevinden personen en organisaties die ik onmogelijk als een aanbeveling beschouw- maar dat rechtvaardigt nooit om te handelen en reageren zo als zij doet. Het is toch heel gemakkelijk om aan de namen van zg.""'klokkenluiders" te komen. Met de beste wil van de wereld kan ik geen reden vinden om de PvdD als een aanwinst voor Nederland te beschouwen.
  Ga vooral NIET door mevrouw + aanhang!

 • no-profile-image

  goed gezond

  Mevrouw Thieme wil niet dat de sector ook nog maar enigsinds een boterham kan verdienen... en het maakt volgens mij helemaal niks uit dat de identiteit van de klokkenluider bekend is, anders zou er ook niet in mogen staan veehouders of akkerbouwers of varkenshouders in berichtgeving over een veehouder o.i.d.

  Mevrouw Thieme moet zich eerst maar eens bezig houden met echte dingen die er tot doen, je zult haar nooit horen over die honden die 7 hoog in n flatje moeten overleven of een paard die alleen in een schuur staat te staan... dat is pas dierenmishandeling! maar als ze daar tegenaan gaat schoppen is ze meteen haar gehele achterban kwijt...... wel gemakelijk om enkele hele kleine dignen welke een keer misgaan uit te vergroten met een vergroot glas!!

 • no-profile-image

  J.M.Dunnebier

  De meest simpele en gezonde oplossing is om geen vlees meer te eten.

 • no-profile-image

  janzondervrees

  Goed punt van gezond verstand.
  honden en katten in een flatje hoor ik die partij van de dieren nooit.
  (heb je daar iets op te zeggen kubbelink ?)
  En dan paarden die een hele week in een stal staan in hun eigen mest.
  En dan komt de eigenaar in zijn landrover om het dier 1 uurtje in een paddock te laten lopen.
  En dan rent en bokt en springt het paardje zo, omdat het paardje zo "blij " is.
  Laat de partij van de dieren deze paarden (is een dier net als een varken)
  hier eens wat aan de kaak stellen.
  O ja en dan die zogenaamde dressuurruiters die twee bitten in een pardemond stoppen omdat het paard van die bekrompen rondjes moet lopen in een zandbakje omdat een paar "beulen" in de jury dat mooi vind.
  Een dier hoort geen ijzer in de mond/bek te hebben.
  partij van de dieren waarom hoor ik hier niks over ?????
  Boeren pesten is gemakkelijker zeker ?
  Lafaards

 • no-profile-image

  lekker

  Lekker makkelijk he domme dunnebier. Laten we maar niet meer naar voetbalwedstrijden gaan, dan is er ook geen geweld meer. Laten we gewoon de arme landen vergeten, dan is er ook geen armoede meer. Laten we gewoon de spelen boycoten, dan zijn er ook geen misstanden meer van de mensenrechten. Laten we maar niet meer in een vliegtuig stappen, dan vallen we ook niet uit de lucht. Laten we het onze ogen maar sluiten voor terroristen, dan hebben we ook geen aanslagen meer. Laten we maar geen auto meer rijden, dan zijn er ook geen dodelijke ongelukken meer. Laten we vooral zulke domme mensen zoals dommebier negeren, dan hebben wij ook geen ergenissen meer rondom zulk dom volk met zulke nog dommere uitspraken

 • no-profile-image

  Gezond

  Door Dunnebier wordt nu juist 'ns iets zinnigs gezegd! Een hele verademing vergeleken bij het gebruikelijke domme en haatzaaiende gewauwel in reacties op deze site.

 • no-profile-image

  wars

  Inderdaad "lekker makkelijk", je hebt groot gelijk. Je wordt zo moe van dit soort mensen die gewoonweg in de ruimte zwammen. En zoals een oude wijsheid zegt; één gek kan meer beweren dan tien wijzen kunnen weerleggen.

 • no-profile-image

  Rich

  Je had natuurlijk kunnen verwachten dat Gerda over de indentiteit van de klokkenluider uit de school zou klappen. Zo gaat de Nederlandse politiek toch steeds weer met klokkenluiders om. Na bekendmaking van de feiten was Gerda's eerste interesse de indentiteit van de klokkenluider te achterhalen en niet het oplossen van het probleem dat hij aankaartte. dat sprak op zichzelf al boekdelen. Nee, hier helpt geen overleg; hier helpt alleen minimalisering van persoonlijk vleesconsumptie. Enkel daar zijn ze gevoelig voor.

Laad alle reacties (10)

Of registreer je om te kunnen reageren.