Redactieblog

CAH Dronten brengt groen HBO in Almere

CAH Dronten gaat in Almere een nieuwe groene HBO-opleiding starten.

Op de nieuwe locatie worden opleidingen gegeven die vooral gericht zijn op kennis en werken in de stedelijke context. Het accent van de opleidingen komt te liggen op de bedrijfskundige aspecten van terreinen als groenvoorziening, leefmilieu en gezelschaps- en recreatiedieren. Landbouwminister Gerda Verburg heeft goedkeuring gegeven voor de HBO locatie.

Het verzoek van de CAH Dronten is gehonoreerd omdat de minister van mening is dat er in de groene sector een blijvende behoefte is aan hoger opgeleiden. Een grotere toegankelijkheid van het onderwijs is daarom op zijn plaats.

Voor de nieuwe opleiding wordt een nieuwe locatie gebouwd. De eerste studenten kunnen in het cursusjaar 2010- 2011 starten aan het nieuwe HBO in Almere.

Of registreer je om te kunnen reageren.