Redactieblog

1 reactie

Vier vrouwen zoeken boer

Nee, niet omdat ze in hem de liefde van hun leven hopen te vinden. Ze zoeken hem om hem de nekslag te geven. Het zijn Marianne Thieme, Esther Ouwehand, Natasja Oerlemans en Karen Soeters.

Beide eerste beide dames zijn lid van de Tweede Kamer voor de Partij voor de Dieren, de beide anderen vormen het Wetenschappelijk Bureau van deze Partij.

Hoe wetenschappelijk dat is zet ik een vraagteken bij. Vooral na de film "Meat, the truth." Dat is één groot verwijt, maar wetenschappelijk, nee. Men vist wat hen welgezinde gegevens bij elkaar, maakt een film of een rapport en klaar is kees. Het lijkt wel een soort knipselkrant.

Want ze hebben maar één doel en dat is de veehouderij in Nederland de genadeslag te geven. Hun eerste pogingen zijn in de Tweede Kamer afgeslagen, maar reken maar dat ze doorgaan. Alle middelen zijn daarbij geoorloofd.

Deze vier vrouwen hebben alle nare eigenschappen van vrouwen in zich verenigd. Ze hebben een groot eigen ego, ze hebben altijd gelijk, ze houden geen rekening met anderen, pruilen als ze geen gelijk krijgen en praten veel en vaak als een kip zonder kop. Het ergste is dat ze het zelf niet door hebben en dat ze ten opzichte van de boeren meedogenloos opereren.

Hoe bestrijd je dit kwaad? Zei de filosoof Bertinazi niet dat vrouwen zijn als koteletten: hoe meer je ze slaat, hoe zachter ze worden? Daarom moeten we ze bestrijden met hun eigen wapens.

Dat betekent dat er een taak ligt voor de vrouw van de boer. De boerinnen dus. Die hoor je veel te weinig in de strijd tegen het onrecht dat de dames van de Partij voor de Dieren ons aandoen. Daarom, boerinnen, trek ten strijde tegen het vierspan de PvdD. Daar help je je boer het beste mee.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Boerin

    Vergaderboer,
    Als ik die dames moet bestrijden met hun eigen middelen, moet ik me verlagen tot hun niveau. daar voel ik me toch iets te goed voor.

Of registreer je om te kunnen reageren.