226 x bekeken 11 reacties

Thieme: minister Verburg is in de war

Fractievoorzitter Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren zegt wel degelijk te hebben deelgenomen aan het debat over de Nota Dierenwelzijn.

Er is daarom geen sprake van dat haar achterban teleurgesteld zou zijn, schrijft zij op haar weblog. Thieme reageert hiermee op uitspraken van landbouwminister Gerda Verburg. Zij gaf eerder op haar eigen weblog aan het jammer te vinden dat Thieme zich aan het debat heeft onttrokken door haar spreektijd volledig te gebruiken voor het indienen van moties. Daarmee heeft de voorvrouw van de dierenpartij haar eigen kiezers teleurgesteld, aldus Verburg.

Thieme vindt dat onzin. "Minister Verburg lijkt een beetje in de war", schrijft zij. "Nou dacht ik toch echt met nadruk aanwezig geweest te zijn bij het debat, zelfs in gezelschap van Esther Ouwehand." Thieme geeft aan dat 75 procent van de schriftelijke vragen voorafgaand aan het debat van haar hand waren.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  farmer

  De enige corrupte partij is de pvdd. Kijk maar eens waar het geld vandaan komt van de partij. Wie zijn de grote geldschieters??

 • no-profile-image

  Jan

  Die boerkes moeten Mariaane Thieme maar goed voor degek houden. 1 ding is zeker: Ze zijn er niet blij mee. Ze worden nu gecontroleerd op hun diervreindelijkheid. En die laat bij veel boerkes veel te wensen over. En die CDA minister: een minister van de grootste boerenparij. (We weten nog wel waar de C van CDA voor staat: cor.....)

 • no-profile-image

  Red Dear

  Ze komt binnenkort met haar nieuwste film "Deep Lie"

 • no-profile-image

  Red Dear

  Gaarne verwijs ik naar een zeer leesbaar artikel in de Elsevier van deze week over de activisten en hun banden c.q. herkomst en hoe eea anders geregeld zou moeten worden....

 • no-profile-image

  Jean

  Ik heb het wel te doen hoor met M.Thieme. Als je op haar leeftijd al zo ziek in je hoofd bent. Geen wonder dat ze nog in sprookjes geloofd.

  Groet Jean

 • no-profile-image

  Piet Piraat

  Marianne heeft straks tijd genoeg om met de hak in het veld te gaan wieden.

 • no-profile-image

  PP

  goed zo Thieme,je zet je steeds meer voor (diervriendelijke) aap in politiek Den Haag,en zal weinig of niks meer voor elkaar krijgen.

 • no-profile-image

  spaar

  Ben je helemaal gek geworden, Piet !! Daarmee vermoord ze honderden wormen en andere bodemdieren en dat kan toch niet !

 • no-profile-image

  elbers

  mijn vraag: wie is in de war?

 • no-profile-image

  Johan

  Gelezen: Marianne Thieme heeft de Vegetarische Naties gevraagd in te grijpen ivm de aanvallen van wolven op de wilde rendieren van Lapland

 • no-profile-image

  Frank

  Al zijn 100den leugens nog zo snel........

Laad alle reacties (7)

Of registreer je om te kunnen reageren.