Redactieblog

249 x bekeken

LNV ondersteunt biologische vakbeurs

Het ministerie van landbouw heeft 32.000 euro subsidie uitgetrokken voor de eerste biologische vakbeurs Biovak die 6 en 7 februari in Apeldoorn wordt gehouden.

Met de subsidie wil de organisatie het voor machinefabrikanten aantrekkelijker maken om machines te presenteren op de beurs. "Om machines te laten zien heb je veel ruimte nodig wat kostbaar is. We merken dat veel machineproducten een beetje huiverig zijn om veel te investeren in een presentatie op een beurs, maar het belang dat ze er staan is erg groot", legt Sjoerd de Hoop van de organisatie uit.

Ook de speciale onderwijs- en boerenprogramma’s die tijdens de beurs worden georganiseerd worden door LNV financieel ondersteund. "De beurs draagt bij aan de doelstelling van LNV om de band tussen de biologische en gangbare landbouw te verbeteren", aldus een woordvoerder van het ministerie van landbouw.

Of registreer je om te kunnen reageren.