Redactieblog

Bio-kopstukken genomineerd voor Ekoland innovatieprijs

Bij de genomineerden voor de Ekoland Innovatieprijs zitten twee oud-voorzitters van de LTO-vakgroep biologische landbouw.

Chris Borren werd genomineerd voor zijn nieuwe stalsysteem voor biologische kippen. Oud-vakgroepvoorzitter Anton van Vilsteren is genomineerd voor de innovaties op zijn akkerbouwbedrijf en de oprichting van een stichting waarin de machines zijn ondergebracht.

Melkveehouder André Mulder is genomineerd met zijn zuivelbedrijf 't Ecoloar waarin hij een Pure Graze system waarbij alle koeien in het voorjaar afkalven en de extra voerbehoefte hebben als het gras hard groeit.

De Ekoland Innovatieprijs wordt begin februari uitgereikt op de Biovak in Apeldoorn. Zelf-oogstbedrijf voor groente, fruit, bloemen en kruiden De Nieuwe Ronde heeft de aanmoedigingsprijs gewonnen.

Of registreer je om te kunnen reageren.