Redactieblog

3 reacties

Abemec neemt Mechanisatie Geldermalsen over

Abemec neemt de landbouwmachanisatieactiviteiten van Mechanisatie Geldermalsen over.

Het bedrijf wordt onder de naam Abemec Geldermalsen voort gezet. Met de overname verwachten de bedrijven de belangen van hun klanten, leveranciers en medewerkers nog beter te kunnen behartigen. Bovendien spelen zij met deze stap verder in op de eisen die in de toekomst aan een mechanisatiebedrijf worden gesteld.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Gerard

  Gelijk heb je Walter! En kunnen ze zich bij abemec nog arroganter opstellen. Moet je voortaan ook een afspraak maken, alvorens je mag informeren hoe ver ze zijn met de reparatie van je trekker of zo. Moet je bij het voornemen van een nieuw aan te schaffen machine al voor de aankoop betalen. Alles samenvattend zijn wij ondertussen eens naar een ander mechanisatiebedrijf gegaan en ja helaas.. het is voor ons zelfs aanleiding om van trekkermerk te veranderen. Liever dat nog, dan naar... te moeten gaan.

 • no-profile-image

  Ook een collega

  Goh, komt me spijtig genoeg wel bekend voor. Ja het is op den duur wel klote geworden bij de ABEMEC. Ze dachten een monopoliepositie te hebben in het zuiden voor Fendt en hielden daardoor de prijzen zo`n 10 % te hoog. Wie Fendt wil rijden betaalt toch wel dachten ze. Ik heb gelukkig een sub-dealer van Fendt gevonden en die is wel concurrerend.
  Gaan ze nog moeilijk over doen ook want ze vinden dat die andere dealer in hun gebied komt. Het is toch mijn keus waar ik koop denk?

 • no-profile-image

  Walter

  Zo nu krijgen we weer macht en kunnen we weer gerust omhoog met onze lage uur prijs in Rijsbergen.
  Op dit moment is het nog 47 euro per uur,maar dat mag van mij best naar 50 euro per uur hoor.
  Met de boeren gaat het goed ,dus mogen we best wat meer vragen ,ja toch.

Of registreer je om te kunnen reageren.