5 reacties

Zorgen over aanpak dierenactivisme door AIVD

CDA en PVV vragen zich af of de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst (AIVD) voldoende doet om radicaal dieractivisme te bestrijden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  José

  Niemand kan iets goeds doen volgens ons wakker dier uit weide stein.
  Heb eens lef en kom met je eigen naam zoals andere doen.
  er zijn genoeg transporten die zich wel aan de regels houden

 • no-profile-image

  catharine

  Waarom moet een apparaat als de AIVD worden ingezet om een aantal mensen welke opkomen voor de rechten van weerloze dieren te bestrijden??? Laten we blij zijn dat deze mensen (met het hart op de juiste plaats) uberhaupt nog bestaan!!! Hun strijd is uitsluitend gebaseerd tegen het onrecht welke weerloze schepsels (in bijv. de bioindustrie) bijna dagelijks wordt aangedaan. En niet voor enig geldelijk gewin.
  Waar kom je dat hede ten dage nog tegen?...
  P.s. Geert W. (PVV)..ik dacht dat jij zo tegen dierenmishandeling was..zo zie je maar weer..eerst eventjes goed nadenken voor dat je weer wat roept.

 • no-profile-image

  EEN WAKKER DIER

  Vooruit voor een keer dan made .
  WAAROM WIL JIJ MIJN ECHTE NAAM WETEN?
  Wat is jouw, (en ook van vele andere dierenkwellers hier), belang.
  Wat doet het er toe made.
  Neem je tijd en maak er -nu ik mij voor een keer rechtstreeks tot jou richt- iets moois van. Dwing respect af meid.
  Dringend nodig voor jou ....want voorlopig ben jij dat ff kwijt.
  Tip: Laat je bijstaan door medestanders.
  Geef mij partij, ik vraag erom.
  Broodschrijvers hier ....als bruil. en windbuil wien.....vergaderhoer en weet ik wie al niet .....sta uw made bij .

 • no-profile-image

  EEN WAKKER DIER

  De A.I.V.D. doet genoeg hoor, daar hoeft de cda club ( beschermers van dierenmishandelaars), zich geen zorgen over te maken.
  Als zij even fanatiek waren in het infiltreren bij dierenmishandelaars , dan zou er veel ten goede gaan veranderen m.b.t. het dierenwelzijn.
  LAATSTE NIEUWS:
  WEER EEN TRANSPORT VAN DIEREN ONDERSCHEPT,
  PONY'S DIT KEER.
  A.I.V.D. ....u kijkt hier mee,
  Volg de criminele dierensector eens .
  Dan hoeven wij de dieren niet meer te beschermen tegen de beesten.

 • no-profile-image

  Martijn

  Beste mensen, ik snap best dat er mensen zijn die vinden dat elk dier in vrijheid moet leven. Dat wij als boeren een bak stront over ons krijgen uitgegoten vind ik niet terecht. Wat denken de mensen? Dat de boeren dierenmishandelaars zijn? Nee, wij zijn een makkelijk te pakken doelgroep. Denkt u echt dat wij niet het beste met ons vee voor hebben? Minder dieren per vierkante meter? Ik vind het prima, maar mogen wij dan ook iets meer vragen voor ons stukje vlees? Dat is toch niet meer dan billijk? Maar dan moet de consument de knip trekken. Ze zeggen wel dat ze dat geen probleem vinden maar in de praktijk zal men toch kiezen voor het goedkope stukje vlees. Men vergeet dat kwaliteit en veiligheid hier in Nederland hoog in het vaandel staan maar dat is dan even van minder belang. Of is het de bedoeling dat de hele veehouderij naar 3de wereld landen wordt gebannen zodat de dierenliefhebbers hier hun doel hebben gehaald. Denkt u nu echt dat het dan beter wordt? Hoe willen de activisten er dan controle op houden? Is het niet precies hetzelfde dat wij hier in Nederland geen kerncentrale willen, nee wij halen liever de stroom uit Frankrijk (uit kerncentrales) Bah, ik word er goed flauw van van dit soort verhalen. Maar als men in de regering de dieren gelijk wil stellen aan de mens, dan zijn we hier goed gek in ons landje. Respect voor dieren, prima, vind ik ook maar laten we het kastje bij de muur houden. Laten we ons ook eens bezig houden met de mensen die ernstig ziek of eenzaam zijn, dat lijkt me nog wel net zo belangrijk.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.