Redactieblog

205 x bekeken 4 reacties

Zeeuwen vechten tegen ontpoldering

Vanmiddag wordt in de Hedwige polder in Zeeuws-Vlaanderen een volksvergadering gehouden tegen de voorgenomen ontpoldering van het gebied.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Lies

  Ik ben geboren op de eilanden,en sta pal achter jullie actie.
  Eerst alles inpolderen om een boterhanm te verdienen .nu weer terug naar watergebied,waar niemand van kan leven en eten.

 • no-profile-image

  dirk voorwinden

  volhouden!!!
  je ben verplicht tegen over onze voor vaderen om je dood tevechten tegen het water.
  en als het moet kom ik je helpen.

 • no-profile-image

  Ben Mensink

  Het is waanzin om goed landbouw land, dat door vorige generaties aan de zee is ontworsteld, weer onder water te zetten als zogenaamde natuur.
  Van de milieu maffia moet je steeds horen : Nederland moet groener".
  Ik ben zeer bereisd en ik kan U verzekeren , dat er behalve Ierland mischien, geen groener land op de wereld is dan Nederland.
  Houd vol, tegen de minister en milieu maffia in, geen verdere ontpoldering

 • no-profile-image

  Jw Hakvoort

  wanneer we logisch nadenken, kan deze ontpoldering naar burgers niet verantwoord worden. stijgende voedselprijzen wereldwijd door tekorten. blauw tong door knutten die overleven in natuurgebieden en voor nodige problemen zorgen. en op deze manier wordt bovenstaande verder gestimuleerd. het zal weinig in de grote graanberg uitmaken maar 600 hectare tarwe is normaal gesproken 6000 ton graan! bovendien wanneer een ieder het over milieu en klimaat heeft... teel dan bieten op die grond, waar meer CO2 mee gebonden wordt dan wanneer het een natuurgebied is! en bovendien...natuur is geen 600 ha jacobs kruiskruid bij elkaar maar bieten graan aardappels en gras of mais met grazende koeien!

Of registreer je om te kunnen reageren.