Redactieblog

160 x bekeken 4 reacties

Was Heijkoop de juiste man op de juiste plaats?

Het lijkt wel een duiventil in de top van de LTO. Bart Jan Constandse verdween sneller dan was afgesproken en nu hangt LTO Noord voorzitter Heijkoop de hamer aan de wilgen. Om waarnemend burgemeester te worden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  vergadermoe

  vergaderboer grijp je kans!!!!

 • no-profile-image

  oostlander

  Een sterke leider die weer eens ouderwets met zijn vuist op de tafel durft te slaan als het gaat om het verdedigen van de belangen van de achterban. En niet van die luxe pluchebekleders zoals voornoemd tweetal. Ik zit zelf in de tuinbouw en ken B.J. nog uit de tijd van de Greenery. Bij het aanvaarden van zijn functie binnen de L.T.O. speelde op dat moment heel sterk de gedachte dat de koek binnen de voedselketen beter verdeeld moest worden! En wat antwoordde Constandse op de vraag waar hij zich o.a. sterk voor ging inzetten
  juist, u raad het al hij ging vooral veel
  energie steken in een betere verdeling van de marges binnen de voedselketen.
  Vanaf dat moment hebben wij als voedingstuinbouw niets meer van hem vernomen: elke euro die besteed word aan de salarissen van dit soort lieden kunnen we beter besteden aan een headhunter zodat die op zoek kan naar
  een echte leider zonder wit pochetje in zijn bovenzakje!!.

 • no-profile-image

  gerrit coppens

  weer een vacature, leuk voor Geert Benedictus. die is al lang op zoek naar dit soort baantjes

 • no-profile-image

  Roberto

  Wellicht nu de kans om eens iemand aan te trekken die niet direct een agrarische achtergrond heeft, maar wel zijn hart op de juiste plaats heeft (voor de leden), affiniteit heeft met de agrarische sector en goed ingebed is in sociaal-economisch Nederland.

Of registreer je om te kunnen reageren.