198 x bekeken 15 reacties

Silverstone naakt voor dierenrechten

De Amerikaanse actrice Alicia Silverstone gaat uit de kleren in een reclamefilm van de Britse dierenrechtenorganisatie Peta.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  henry dunnink

  exploiteert met een t dus

 • no-profile-image

  EEN WAKKER DIER

  Jammer toch dat ik hier nooit partij krijg van schrijvers om den brode, zoals vergaderboerke, wien van den je weet wel, of hoogleraar bruil.
  Ik heb genoemde lieden via deze site al vaak uitgedaagd , maar men durft kennelijk niet aan mij te beginnen.
  Begrijpelijk overigens, deze "heren" weten instinctief dat een wakker dier uit weidestein zich niet laat vangen.
  Als zelfs uw voormannen het af laten weten.....zou u een discussie met mij dan
  niet beter vergeten.
  Hoe dan ook, er moet toch wel iemand in uw kleine wereldje zijn, die de nederlandse taal beheerst en kennis van zaken heeft.
  Veel meer dan dat ....aangevuld met enig
  tekstueel talent is niet nodig om mijn varkensoortjes ff te wassen.
  Overigens ben ik gaarne bereid om voor de helft van de gage die bovengenoemde heren ontvangen een ander geluid te laten horen in uw clubblad.
  Dan geeft u mij alhier flink de wind van voren.
  Best mogelijk dat zodoende uw favoriete schrijvers wel anoniem op deze site van gedachten willen wisselen.
  Zou een goede zaak zijn ...
  want deze website leeft niet.

 • no-profile-image

  henry dunnink

  Toch vreemd dat Peta een vrouw exploiteerd om de exploitatie van dieren tegen te gaan.

 • no-profile-image

  Wakker Mens

  Knor bedankt voor je reactie, namens alle boeren. Ga zo door. wakker dier blaat maar wat, en schrijft maar als een kip zonder kop! Op deze manier kan hij ook z'n ei (frustratie) kwijt. In het kabinet blijkt dat toch niet te kunnen, dus laat hem maar de gang gaan op onze boeren site.(Net of dat hij een hele grote familie heeft).

 • no-profile-image

  Knor

  aaah jammer, de redactie heeft het dubbele bericht van wakkerdiertje weggehaald. Daar gaat een gedeelte van mijn stukkie. Haha

 • no-profile-image

  Knor

  Aaaah nu begrijp ik het, wakkerdiertje. Je komt aandacht tekort en op deze website krijg je nog iets van aandacht. Gewoon het idee van jou dat schrijvers van naam jou aandacht willen geven pfffff......Moet een eenzaam leven zijn zonder vrienden. En dat je familie je niet wil zien is alleen maar te betreuren. Blijf maar lekker van die stukjes schrijven zodat je nog iets van reactie krijgt. Weet je tenminste dat je leeft en dat je iemand bent. Wij allen op deze site wensen jou veel sterkte met jou erbarmelijke leven.

 • no-profile-image

  Paul

  Nou, valt best mee, zoveel valt er niet te zien, ze hebben te veel geknipt in de film.

 • no-profile-image

  Tom

  Zo zonde dat op de middelbare school de vakgebieden retorica en logica nauwelijks nog aandacht krijgen (in tegenstelling tot genoemde kennis van de biologie en Nederlandse taal).

  Want dan had deze Weidesteiner geweten dat de logische gevolgtrekking de mens is een dier dus moet je dieren gelijk stellen aan mensen foutief is. Bovendien ook dat de de indeling van mensen in, onder andere, beesten en hen die in de ruimte lullen niet erg bijdraagt aan de discussie, daar de tweede categorie niet het andere eind van hetzelfde spectrum beschrijft en ook geen weerslag heeft op de uitspraak over fatsoen. Daardoor is dit ad hominem een fikse drogreden, die in een nette discussie geen plaats heeft.

  Gelukkig geeft AGD.nl ons ook ruimte voor minder nette discussies en kunnen vergelijkingen hier af en toe als tangen op varkens slaan. Iets waar de vergelijkingen van Stichting Wakker Dier ook vaak aan lijden overigens.

 • no-profile-image

  Knor

  Dan deel ik wakkerdier ook in bij die laatste groep maar dan met een hoofdletter L van lullen. Henry, ik schrijf je wel met een hoofdletter. En wakkerdier blijkbaar ook wat het gelul van het begint wel met een hoofdletter H. Wat een Dombo (weer met een hoofdletter) En jij weet tenminste wel hoe internet werkt en plaatst een bericht maar 1 keer. Voor mij is het weer duidelijk

 • no-profile-image

  Mark

  Opmerkelijk dat een simpele boodschap van Peta met als doel een betere wereld een scheldpartij als gevolg heeft. Wat zou dat zeggen over...

 • no-profile-image

  robert

  Nou, de kop van het artikel belooft teveel. Als dat al naakt is? Geen tepel te zien, helaas. Maar ja, de site van Peta is wel traag, dus al dit soort berichten werken wel!

 • no-profile-image

  EEN WAKKER DIER

  Henry heeft nooit biologieles gehad.
  Een mens is ook een dier.
  Een zoogdier.
  Sommige mensen zijn dier en beest.
  Weer andere mensen lullen maar wat in de ruimte.
  Fatsoenlijkheidshalve deel ik henry in bij de laatste groep.
  Ps.: eigennamen van mensen die ik niet hoog acht, schrijf ik met een kleine letter, derhalve dus...henry.
  Alles duidelijk zo henry?

 • no-profile-image

  henk

  Ik snap het niet zo goed.
  Als je een mooie naakte vrouw ziet krijg je toch juist zin in vlees!!

 • no-profile-image

  Dorien

  Dat wakkerdiertje uit weidestein hier zijn/haar verhaal moet doen is al diep droevig omdat zoals ik al vaker heb vernomen de landelijke organisatie niet achter zijn/haar uitspraken staan. Dus gewoon laten lullen deze persoon, o sorry dit diertje. Ach hier krijgt hij/zij nog eens een aai over zijn/haar bol of een schop onder de kont.

 • no-profile-image

  John staes

  Dat iemand die zich wakker dier noemt mensen op een gelijk niveau ziet met de dieren zegt meer iets over hemzelf dan over de biologielessen die hij ooit op school heeft gehad. Jammer ook dat iemand die niet eens onder zijn eigen naam durft uit te komen voor zijn mening zo'n denigrerende opmerkingen moet maken over iemand die een uitgesproken mening heeft die toevallig niet de zijne is. Groot gelijk dat je er niet op reageert Henry... (ik kon het niet laten)

Laad alle reacties (11)

Of registreer je om te kunnen reageren.