Redactieblog

2 reacties

LTO overweegt verzoek schadevergoeding bluetongue

LTO Nederland overweegt een verzoek in te dienen voor schadevergoeding als gevolg van bluetongue.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Knor

    Waar was de LTO dan toen de varkenshouders het moeilijk hadden bij de PRRS en later de wegkwijnziekte uitbraak ? Dat was toch ook bedrijfsrisico ? Blijkt maar weer dat LTO er niet voor de varkenshouders is. Laat LTO zich maar eens druk maken over de schapensector om hun registratie eens op orde te brengen. Dat was de reden dat er zeer lang gewacht moest worden voordat er weer dieren vervoerd konden worden bij de laatste MKZ dreiging.

  • no-profile-image

    DJ

    Blue Tongue is aantoonbaar veroorzaakt door knutten die meegevoerd zijn met vliegtuigen uit Afrika naar vliegveld Maastricht. Het is in deze maatschappij gebruikelijk, dat de vervuiler betaalt. De luchthaven en daarmeede overheid is aansprakelijk en zal dus voor de kosten moeten opdraaien. En niet zoals men dat meestal doet de rekening bij de boer op de stoep gooien, want die zal wel zo braaf zijn om het weer te betalen. Net als bij de MKZ.

Of registreer je om te kunnen reageren.