Redactieblog

235 x bekeken 8 reacties

Hoge prijzen kietelen keten

Ik viel bijna van mijn stoel toen ik het interview las met Antoon Vermeer en Albert Jan Maat.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Hertog Jan

  Van vergaderboer krijg je maar geen hoogte, dan weer is het de boer zijn eigen schuld dan weer de belangen behartiger en dit keer de LTO. Hoeveel petten heeft vergaderboer zelf op?

 • no-profile-image

  Gerard en Annelies Wiggers

  Dit bewijst maar weer eens dat LTO gewoonweg vergeten is waarvoor ze bedoeld is.En zometeen tegenover de leden in de ledenvergadering maar weer opscheppen en pochen wat er zoal bereikt is door LTO.Hoezo , LTO???De druk van boeren zelf dus dmv DDB en natuurlijk de marktwerking.DDB doet wat LTO had moeten doen.Al die ex-leden moeten helemaal niet teruggaan naar LTO,want dan slapen ze gelijk weer in.Ik zou willen dat er nog veel meer boeren lid worden van DDB,zodat ze nog een grotere vuist kunnen maken en zich gesteund weten in hun ozo belangrijke werk.Wij zijn met z'n allen al veel te lang stil geweest en dit is het moment om te zorgen dat we echt een fatsoenlijke boterham kunnen gaan verdienen(graag met beleg)

 • no-profile-image

  Berend Oevermans

  Zou vergaderboer nou toch nog de DDB omarmen.
  Ik val van de enen verbazing in de andere als het om de colums van vergaderboer gaat. Trouwens ook van de opvattingen van LTO.

 • no-profile-image

  Evert Uitslag

  De LTO-leden zijn mensen die verder kijken dan hun neus lang is.

 • no-profile-image

  Boer piet

  Wat heeft de DDB tot nu toe bereikt??
  Behalve dan dat ze schreeuwen wat hun leden denken, tegen hun leden. Maar de melk prijs is daardoor nog geen cent omhoog.

 • no-profile-image

  DJ

  De volgende stap van LTO zal dan wel zijn, dat de DDB wordt omarmd. Dat zou getuigen van grote klasse van LTO. Dan wordt ik, samen met vele andere boeren, weer lid van LTO.

 • no-profile-image

  Joris

  Word eens wakker iedereen ...in deze maatschappij werkt iedereen voor zijn eigen parochie.
  Nergens van lid worden en gewoon je eigen gang gaan,want denk je nou echt dat ze voor jou iets willen dat JIJ MEER geld kan verdienen ,nee hoor ze doen het puur voor hun eigenbelang.Dat was zo ,en dat blijft zo.

 • no-profile-image

  P.J.Hoogland

  Iets goeds valt er van LTO ook niet te verwachten. Belangenbehartiging gebeurd nog altijd op basis van democratie, en dat is funest voor de agrarische sector. Beter is de belangen van boeren en tuinders te behartigen op basis van argumenten. En dat gebeurd nog steeds niet.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.