Redactieblog

3 reacties

Brabant staat ganzenjacht toe

De Faunabeheereenheid Noord-Brabant mag tot en met 2011 grauwe ganzen, kolganzen en smienten verjagen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  birds12fly3

  Jager schreef: Verstandige mensen daar in Brabant.

  Verstandig: het is inmiddels alom bekend dat afschieten de ganzen alleen doet besluiten voor nog meer nageslacht te zorgen, dus nog meer broedsels in de komende jaren. Jullie jagers weten dat, en bevorderen bewust deze situatie zodat jullie meer sappig mals jong ganzenvlees kunnen oogsten. Ach, dit besef heeft wat meer tijd nodig om bij Brabantse jagers door te dringen.. Was het ook niet een brabantse jager die een geschoten gans op z'n kop kreeg? Dat wens ik vele jagers van GANZE harte toe !

 • no-profile-image

  Jager

  Verstandige mensen in Brabant

 • no-profile-image

  Jose

  Gaat het hier om verjagen of bejagen ?
  dat maakt nogal verschil.

Of registreer je om te kunnen reageren.