Redactieblogger

6 reacties

Sudokoe spelen

Voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van puzzelen is er nu Opa’s Sudokoe. Die kunt u ook op uw eigen site zetten

De stripwereld is niet zo heel groot. Zo kwam ik recentelijk in gesprek met collega John Croezen. Die maakt met weer andere collega’s de website Sudokid. Daar kunt u on line sudoku’s oplossen. Voor als u klaar bent met de puzzel in Boerderij.

Hij maakt die sudoku’s ook op maat. Dus nadat ik hem wat plaatjes had opgestuurd, had hij niet zo heel veel later een sudoku met de hoofdpersonen uit Opa in elkaar gezet. En weer niet zo heel veel later stond de sudoku op de website van Boerderij. Maar niet nadat hij in een vlaag van ongekende creativiteit was omgedoopt tot sudoKOE. U komt bij de Sudokoe door in het menu “Opa en fun” te kiezen voor “Opa’s Sudokoe”.

Maar het mooiste komt nog. U kunt Opa’s Sudokoe ook op uw eigen website zetten. Moet u wel een beetje handig zijn met HTML. Of u moet een neefje, buurmeisje of iemand anders hebben die daar een beetje handig mee is. Hoe dan ook: in de HTML-pagina moet de volgende HTML-code komen te staan:

<iframe src="http://www.sudokid.nl/sudokoe/opa.html" align="center" width="600" height="500" frameborder=0 scrolling="no"></iframe>

Ongeveer wekelijks wordt de puzzel ververst. Veel puzzelplezier! (Ik kan u uit ervaring vertellen: niveau ‘Moeilijk’ is best moeilijk.)

« vorige | volgende »

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Don

  ik heb de moeilijke versie net opgelost. hij is echt leuk!

 • no-profile-image

  Maarten Peters

  Ik heb net de makkelijke versie en de pittige en de moeilijke versie van opa sudoku net opgelost.
  Alle drie!!!!
  Ik vind het een leuke puzzel!!
  Groetjes Maarten Peters

 • Vanneste

  ik wil opa sudokoe spelen!!!!

 • Vanneste

  waar vind ik opa sudoku?????

 • Vanneste

  help mij!!!!!!!!

 • Vanneste

  help mij!!!!!!!!

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.