Redactieblog

215 x bekeken 1 reactie

Dienst Regelingen: enkele boeren niet uitbetaald

Een aantal agrarische bedrijven heeft de Europese premie die via de toeslagrechten worden uitbetaald nog niet ontvangen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    gr kloek

    ik ben ook 1 van die bedrijven, maar heb DR hier al meerdere malen op gewezen.alleen een beetje jammer dat men er geen stap harder om loopt.ik had na veel gebel op 5 juni een nieuwe beschikking gekregen die ze in mijn ogen zat op tijd hadden kunnen uitbetalen,Ligt aan ons systeem aldus de telefonisten.maar je krijgt nooit iemand aan de lijn die ergens verantwoording voor wil nemen of iets kan bespoedigen.
    kortom DR verzaakt de boel en dan gaan ze ook nog reorganiseren ,zal het helemaal een zooitje worden

Of registreer je om te kunnen reageren.