Redactieblog

6 reacties

Ruim honderd boeren nog geen geld toeslagrechten

De Dienst Regelingen in Assen heeft nog steeds de toeslagrechten van 112 boeren niet uitbetaald.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Mariska Vermaas

  Naar aanleiding van de reacties heb ik Dienst Regelingen opnieuw gebeld. De Dienst zegt niet te kunnen reageren op reacties op een website.

  Wanneer de betreffende mensen zich melden met naam en bedrijfsnummer kan DR pas beoordelen of hier niet juist is gehandeld. "Ik kan verzekeren dat alle ondernemers die nog geen informatie gehad hadden zijn gebeld over de late betaling", aldus een woordvoerder van DR. Hij benadrukt dat alle ondernemers uiterlijk eind juli hun toeslagrechten krijgen uitbetaald.

  De dienst wil niet reageren op de vraag of ze verbaasd zijn over de reacties op de website.

 • no-profile-image

  gr kkloek

  ze hebben mij ook nog nooit gebeld,je moet overal zelf achter aan,alles staat wel bij dr goed in de computer.maar bepaalde koppelingen worden domweg niet gemaakt.Zo stonden er nog steeds rechten op een relatienummerdat eind 2004 al overgegaan is en waar al heel vaak over gebeld is,ze zin daar zo snel als dikke stront en niet erg zorgvuldig en danook nogvolhouden dat het goed gaat.
  Het zal me benieuwen hoe het met de melkpremie gaat,want in een brief van vorige week stonden deze ook al op een verkeerd aantal rechten ,krijg ik deze dan ook weer later,of niet betaald??????
  de boer de dupe van hun fouten!!!!!!!!!!

 • no-profile-image

  wachten duurt lang...

  Alle boeren gebeld??? Mij hebben ze dus ook nog niet gebeld. En bij mij zijn er helemaal geen wijzigingen!!

 • no-profile-image

  F Janssen

  Ze zeggen dat ze alle 112 boeren hebben gebeld, maar ze hebben mij nooit gebeld en ik heb tot heden nog geen euro ontvangen, het is gewoon een zootje daar. Zo kreeg ik laatst een brief van hun op 4juli en die was gedateerd op 10 juli rara hoe kan dat?
  Dus ik bellen zegt die vrouw ook nog wat zijn we snel bij LNV.
  Wat kunnen we hier nu aan doen?

 • no-profile-image

  K.R.Haverkamp

  Nog steeds moeten wij geld ontvangen van DR, verschillende malen gebeld en zij zeggen de fout ligt bij ons, maar nog steeds geen antwoord gehad. DR moet nu maar eens rente gaan betalen.
  Het wordt tijd dat de minister eens er mee gaat bemoeien, want zo gebeurd er nou niets

 • no-profile-image

  Freek

  Kijk, en ik maar denken dat ik de enige was. Niet gebeld, geen brief gehad, geen bedrijfswijzigingen, een rekeningnummer dat al anderhalf jaar bekend is. Uiteraard ook geen voorschot gehad. Ca. 30 keer gebeld maar het duurt nog al even voordat je door het afpoeiercentrum heen komt (in ieder geval al iedere keer de hele ridel van het LNVloket doorlopen want directe nummers naar de afdeling die je moet hebben is uit den boze, dan zou je misschien een keer graag gaan bellen) en als je dan iemand te pakken krijgt die je dossier er bij kan pakken dan blijkt alles gewoon te kloppen... alleen moet je dan weer een ander hebben voor de vraag waarom jouw bankrekening nog niet gespekt is. Dat duurt dan ook weer zo'n 14 dagen en als nu volgende week de mensen van de betaalafdeling weer terug zijn van vakantie???? dan krijg ik misschien voor het einde van de maand mijn geld nog een keer.
  Intussen heb ik in vergelijking met diegenen die wel een voorschot en op tijd betaald gekregen hebben een verschil van een kleine duizend euro aan rente op mijn rekening courant.
  En LNV blijft maar roepen dat alles goed gaat en dat ze alles onder controle hebben. Ik geloof zelfs dat mevrouw Verburg in de kamer heeft gezegd dat de toeslagrechten voor 2007 voor de kerst worden uitbetaald.... Welk kamerlid durft het aan om een motie in te dienen dat er bij latere betaling vanaf 1 januari de wettelijke rente bij betaald moet worden net als bij de belastingdienst?? We zijn toch allemaal gelijk voor de wet, waarom mag ik dan de extra rente lasten voor mijn rekening nemen???

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.