Redactieblog

534 x bekeken 10 reacties

Rabo kan beter meer voor landbouw doen

De Rabo wil met zijn wielerploeg graag in de publiciteit. Welnu, dat is gelukt! Maar hoe?

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Breemhaar

  Waar of niet Waar de tour is een zieke (sport)aangelegenheid en gelukkig ben ik geen lid van die bank
  en Helaas gaat het taart feest van €20.000 niet door
  wat een ......Bank

 • no-profile-image

  Evert Uitslag

  Reputatieschade? Kom nou. Naamsbekendheid, daar gaat het om.
  Volgende week is men alles al weer vergeten alleen de naam Rabo niet.

 • no-profile-image

  Overbeek

  Ik neem aan dat de vergaderboer weet wat reclame is. Daar zijn budgetten voor en als de bank die niet in het fietsen stopt dan stopt die ze wel ergens anders in, maar zeker niet in boeren projecten of rente verlagen. Daar wordt de naamsbekendheid onder de gehele nederlandse bevolking niet groter van.

  Verder vind ik dat het steunen van de prof wielersport goed. Hoeveel mensen beleven hier geen plezier aan (denk aan radio tour in de zomer). Nou beter paar miljoen in het fietsen stoppen dan bijv voetbal club op niveau sponseren, want dat kost wellicht net zo veel of nog meer.

 • no-profile-image

  jan met de pet

  Als vergaderboer nu eens wat minder coulumns schreef en zich wat meer ging verdiepen in de materie...hoewel...
  Weet vergaderboer hoeveel rabo in de gehele breedte van de (wieler)sport investeert, op alle niveaus? Weet de vergaderboer hoeveel rabo investeert in de landbouw? Weet vergaderboer überhaupt iets over investeringen van de rabo? Kent vergaderboer het interne reglement dat rabo hanteert bij sponsoring van de wielersport? Hoe de men omgaat met dopinggevallen en overschrijden van gedragsregels? Weet vergaderboer dat de buitenwacht ook vaak ongenuanceerde ideeën heeft over (mensen in) de landbouw en dat die buitenwacht net zo hard kan roepen waarom daar geld naartoe moet? Iedereen kan wel wat roepen: Ik vind bijvoorbeeld dat het agrarisch dagblad gratis moet zijn voor de hardwerkende doelgroep. Metro, Spits enz. zijn toch ook gratis? Gewoon wat meer (rabo) advertenties plaatsen.

 • no-profile-image

  bollenboer

  Ik neem aan dat de vergaderboer bij een andere bank cliënt is, waar maakt hij zich dan druk om, of wil hij toch nog wat subsidie van de leden (niet alleen boeren) van de Rabobank aftroggelen voor zijn zaakjes?

 • no-profile-image

  Jan Gelten

  Rabobank moest zijn gele trui terugtrekken onder grote druk van de toerorganiesatie.Er is helemaal geen sprake van dopinggebruik al komt het wel zo over.Als Rasmussen een fransman was geweest of bij een amerikaanse ploeg had gereden, dan had hij nog wat ekstra bonifikatieseconden gekregen om te winnen.Rabo moet doorgaan.

 • no-profile-image

  Sake Boere

  Misschien kan men de Franse Festina ploeg van een aantal jaren geleden nog herinneren. Daar werd ook een toprenner van uit de tour gezet i.v.m. doping. Sponsor Festina trok zich terug, uit angst voor reputatieschade. Diezelfde zomer was hun omzet hoger als ooit!
  Ik denk dat Rabobank zich niet zo druk hoeft te maken over reputatieschade. Zij zijn overigens toch ook niet degene die doping hebben gebruikt of verstrekt???

 • no-profile-image

  Bert Dirksen

  Veel woorden wil ik er niet aan vuil maken maar die vergaderboer heeft wel gelijk

 • no-profile-image

  Albert-Jan

  gelukkig zijn de meeste mensen die reageren iets minder kortzichtig dan vergaderboer, of is het alleen maar om reactie uit te lokken. Ik denk dat de meeste nederlanders positiever zijn dan ooit te voren over de renners van de rabo ploeg over hoe ze geknokt hebben
  en dat zullen we denk ik wel zien aan de populariteit van hen in de criteriums.
  Die miljoenen die er in gestopt worden lijkt heel veel maar als je het uitsmeert over de rente vindt je er niets van weer.

 • no-profile-image

  Chiel van der Kooij

  Inderdaad zou de landelijke Rabobank
  zich v.w.b. promotie en naamsbekendheid en lokale sponsoring beter de gelden in de agrarische sectoren en aanverwante bedrijven kunnen investeren dan aan een in diskrediet geraakte wielerploeg.

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.