Redactieblogger

2178 x bekeken 2 reacties

Opa te koop

In het verleden zijn er allerlei Opa-spullen te koop geweest. Maar nu is alles bijna op. Tijd voor iets nieuws. Wat dacht u van een Opa-tafelkleed?

De afgelopen weken heb ik in de reacties op mijn weblog twee keer een vraag gehad over de beschikbaarheid van Opa-spullen. Dus ik heb maar eens nagevraagd bij Boerderij. Wat blijkt: er zijn nog maar een paar dekbedovertrekken, knuffels en kleuter T-shirts te koop. (Dus wees er snel bij!) En er is heel veel niet meer te koop. Zoals de trekkerpop, spaarpot, sokken, sweater, bodywarmer, sleutelhanger, stripalbums 1 t/m 6 en het verzamelalbum.(Album 7 is er uiteraard nog volop.


Tijd dus voor nieuwe Opa-spullen. Maar wat? Alles wat je bedrukken kunt, kun je met een plaatje van Opa bedrukken. Maar wat zou nou leuk en handig zijn voor boeren? Pet? Knipmes? Koektrommel? Muismat? USB-stick? Zegt u het maar!

Zelf zie ik wel wat in het "vermarkten" van de spullen die Opa in de strip gebruikt. Bijvoorbeeld het tafelkleed zoals dat bij Opa thuis op tafel ligt. Of zijn gordijnen. En de koffiepot natuurlijk. Doen we er gelijk een kledinglijn voor de hele familie bij.

Als u dat allemaal aanschaft, lijkt het net of u in de Opa-strip woont. Moeten we alleen nog een fokker zien te vinden die een hondje zoals Bertus wil fokken.

« vorige | volgende »

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  robert

  waar kan je dat verzamel album dan kopen. en opa bij de emigranten is ook nog te koop.

  een mok van opa zou leuk zijn en een pet. of de trekker betsie van opa in miniatuur.

 • no-profile-image

  robert

  ik bedoel is opa bij de emigranten nog te koop???

Of registreer je om te kunnen reageren.